V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Eνημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο»
Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Europe Direct Πελοπόννησος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00-20:00 ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο» που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του «Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ» του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης (1ος όροφος).

Η εκδήλωση θα αναπτυχθεί σε δύο θεματικές ενότητες:

Η «Αναπτυξιακή στρατηγική της Πελοποννήσου» θα παρουσιαστεί από τον περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, ενώ η υπεύθυνη της ομάδας επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κα Άννα Δάντη θα αναπτύξει τη συνεισφορά της ΕΕ στην Πελοπόννησο.

Η δεύτερη ενότητα είναι αφιερωμένη στην «Κυκλική Οικονομία» στην οποία θα συζητήσουν ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) με τον πρόεδρο του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» κ. Δημήτρη Καφαντάρη. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Βασιλική Γραμματικογιάννη.

Εισαγωγική τοποθέτηση για την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη σημερινή συγκυρία θα κάνει ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Tο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στις 10:30 το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα συνδιοργανώσουν σεμινάριο για τους δημοσιογράφους της Πελοποννήσου με θέμα: «Θέματα και εργαλεία του Ευρωπαϊκού ρεπορτάζ» στην Αίθουσα του «Π. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ