V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή στον ΑΟ Μέρμπακα για τους αγώνες τοξοβολίας στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου

τοξοβόλοι
Σε όλες τις φάσεις του Πρωταθλήματος Κ.Χ. Ανδρών -Γυναικών που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο ΄΄ΑΟ ΜΠΕΡΜΠΑΚΑ΄΄ στην Αγία Τριάδα Αργολίδας, όσοι παρευρεθήκαμε στους αγώνες ως αθλητές, παράγοντες συλλόγων και ομοσπονδίας , διαπιστώσαμε ότι ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση η οποία βασίστηκε κυρίως στην προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου και στις οικογένειες τους .

Οι άνθρωποι αυτοί, όπως προέκυψε, δεν χρειάστηκε να καταβάλλουν προσπάθεια για να πείσουν τις αρχές του τόπου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις και να διαθέσουν τα μέσα για την φιλοξενία αθλητών και συνοδών σε μια περιοχή που αποτελεί ούτως ή άλλως προορισμό για όλους τους έλληνες και όχι μόνο. 

Η παρουσία των ανθρώπων που αποτελούν τις αρχές του τόπου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Διοργανωτή, έδωσε την πραγματική διάσταση στο τι σημαίνει ΄΄ νοιάζομαι για τον τόπο μου και τους πολίτες του΄΄, ισάξια, σε τοπικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, μια εικόνα η οποία μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους του ΑΟ ΜΠΕΡΜΠΑΚΑ αποτυπωμένη με τα καλύτερα χρώματα.

Ήταν μια επιβεβαίωση της πρότασης της Επιτροπής Ανάπτυξης της EOT για ανάθεση όλων των επίσημων αγώνων σε Σωματεία της επικράτειας με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας. Η συγκεκριμένη πρόταση υποβλήθηκε στο Δ.Σ. της 21-1-2023 όπου αποφασίστηκε να παρουσιαστεί σε όλα τα σωματεία - μέλη της Ομοσπονδίας στην ετήσια Γενική Συνέλευση της 31-3-2023.

Αξίζουν συγχαρητήρια και εύσημα στην Πίκου Μαρίνα και τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν όπως την Ντίνα τον Χρήστο τον Νίκο την Ρένα, την Νικολίνα και όλους όσους δούλεψαν για τον αγώνα αυτόν.

Μαρίνα ανέβασες τον πήχη ψηλά. Σε ευχαριστούμε για όλα.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΟΤ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ