Στο διαχρονικά αγαπημένο Ναύπλιο έχουμε πολλούς λόγους να επιστρέφουμε και μάλιστα κάθε εποχή του χρόνου.
Η αρχοντιά των νεοκλασικών του, η παντού παρούσα ιστορία του, η παραλιακή περατζάδα με τη θέα στα εντυπωσιακά φρούρια, οι κοντινές παραλίες για μια δροσιστική βουτιά. Αλλά και οι άφθονες γευστικές επιλογές που νοστιμίζουν κάθε ταξίδι μας στο πανέμορφο Ανάπλι: από τα φρέσκα ψάρια ως τους νόστιμους μεζέδες κι από τα εξαιρετικά παγωτά ως τα ευφάνταστα cocktails, το ταξίδι στο Ναύπλιο επιφυλάσσει σε όλους μια ενδιαφέρουσα γευστικά και απολαυστική διάσταση.
Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι η πανέμορφη πόλη διαθέτει το δικό της αποστακτήριο – ποτοποιία και μάλιστα ένα από τα ιστορικότερα εν λειτουργία σε όλη τη χώρα; Προς έκπληξη των περισσότερων, μόλις λίγα λεπτά έξω από το Ναύπλιο, δραστηριοποιείται από το 1869 η οικογενειακή επιχείρηση που ίδρυσε πριν από ενάμιση αιώνα ο Ιωάννης Καρώνης, παράγοντας ποιοτικά αποστάγματα όπως ούζο, τσίπουρο και λικέρ, που σήμερα βρίσκει κανείς στα ταβερνάκια της περιοχής αλλά και σε αρκετά σημεία στο εξωτερικό.
Ο Γιάννης Καρώνης, 5η πλέον γενιά της οικογένειας, γίνεται ο συνεχιστής της παράδοσης που αναλαμβάνει να ξεναγήσει όσους επισκέπτονται την ποτοποιία, σε ένα κόσμο όπου οι μνήμες και οι συνταγές του παρελθόντος υπογράφουν το σήμερα κι είναι έτοιμες να συναντήσουν το μέλλον.
Η αρχοντιά των νεοκλασικών του, η παντού παρούσα ιστορία του, η παραλιακή περατζάδα με τη θέα στα εντυπωσιακά φρούρια, οι κοντινές παραλίες για μια δροσιστική βουτιά. Αλλά και οι άφθονες γευστικές επιλογές που νοστιμίζουν κάθε ταξίδι μας στο πανέμορφο Ανάπλι: από τα φρέσκα ψάρια ως τους νόστιμους μεζέδες κι από τα εξαιρετικά παγωτά ως τα ευφάνταστα cocktails, το ταξίδι στο Ναύπλιο επιφυλάσσει σε όλους μια ενδιαφέρουσα γευστικά και απολαυστική διάσταση.
Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι η πανέμορφη πόλη διαθέτει το δικό της αποστακτήριο – ποτοποιία και μάλιστα ένα από τα ιστορικότερα εν λειτουργία σε όλη τη χώρα; Προς έκπληξη των περισσότερων, μόλις λίγα λεπτά έξω από το Ναύπλιο, δραστηριοποιείται από το 1869 η οικογενειακή επιχείρηση που ίδρυσε πριν από ενάμιση αιώνα ο Ιωάννης Καρώνης, παράγοντας ποιοτικά αποστάγματα όπως ούζο, τσίπουρο και λικέρ, που σήμερα βρίσκει κανείς στα ταβερνάκια της περιοχής αλλά και σε αρκετά σημεία στο εξωτερικό.
Ο Γιάννης Καρώνης, 5η πλέον γενιά της οικογένειας, γίνεται ο συνεχιστής της παράδοσης που αναλαμβάνει να ξεναγήσει όσους επισκέπτονται την ποτοποιία, σε ένα κόσμο όπου οι μνήμες και οι συνταγές του παρελθόντος υπογράφουν το σήμερα κι είναι έτοιμες να συναντήσουν το μέλλον.
Δείτε την συνέχεια στο olivemagazine.gr