ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

"Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα": Επιλογή μας να υπηρετούμε το Δήμο μας με καθημερινό αγώνα μαζί με τους δημότες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 μ.μ. | |
"Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα"
Σχεδόν καθημερινά διαβάζουμε στον τοπικό τύπο καταγγελίες που προέρχονται από τις παρατάξεις άλλων υποψηφίων δημάρχων, εναντίον του σημερινού δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο.

Το αποκλειστικό αφήγημά τους είναι δήθεν αμέλειες και δήθεν κακοδιοίκηση , σε μία απέλπιδα εμμονική προσπάθεια να διεκδικήσουν ρόλο στα τοπικά δρώμενα, με φτηνή επιχειρηματολογία, κραυγές και υστερίες, πολύ συχνά μυθοπλασίες, πετροβολώντας εικονικά από τους ιδιωτικούς καναπέδες τους την πραγματικότητα που τους διαψεύδει.

Κάνουν ανήθικη προεκλογική εκστρατεία με αβάσιμη επιχειρηματολογία και εντελώς αδικαιολόγητη επίθεση στην παράταξή μας, "Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα", την παράταξη που διοικεί τον Δήμο τα τελευταία 10 χρόνια, παρουσιάζοντας καθημερινά πλούσιο έργο στα μάτια όλων των δημοτών.

Δεν διστάζουν μάλιστα να εκδηλώνονται με προσβλητικές εκφράσεις που χαρακτηρίζουν μόνο τους ίδιους, προσβάλλοντας ανθρώπους, που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια σοβαρό και ελέγξιμο έργο στα κοινά του ιστορικού μας Δήμου.

Δεν απαντάμε στους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν καθημερινά και κουράζουν, καθώς όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες, εμείς για το έργο που επιτελούμε στην πόλη μας και άλλοι για την τοξικότητα που εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία.

Η παράταξή μας στελεχώνεται από άξιους, τίμιους και ικανούς συμπολίτες μας, ενεργούς πολίτες που μας τιμούν με την παρουσία τους και τη διάθεσή τους για προσφορά στην πόλη.

Με τους ανθρώπους του Δήμου Ναυπλιέων δίπλα μας, συνεχίζουμε απερίσπαστοι το έργο μας για την επόμενη μέρα της προόδου και ευημερίας.

"Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ