ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

"Συμφωνία Δημιουργίας: Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Άργος ο Π. Παπαϊωάννου παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:48:00 π.μ. | |
Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των πολιτών του τόπου μας στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του προγράμματός μας που πραγματοποιήθηκε χτες στην μεγαλύτερη αίθουσα του Πολυχώρου ROYAL στο Άργος.

Εκατοντάδες πολίτες, που από νωρίς γέμισαν κάθε γωνιά του χώρου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Παναγιώτη Παπαϊωάννου και των συνεργατών του στην Συμφωνία Δημιουργίας, για ένα νέο και δυναμικό ξεκίνημα που θα βγάλει την περιοχή από το τέλμα και το αδιέξοδο.
Παρά το γεγονός ότι δεκάδες φίλοι του συνδυασμού, (κομματικά και κυβερνητικά στελέχη, καλλιτέχνες, οργανωτικοί συντελεστές κλπ) αποκλείστηκαν στους Αγ. Θεοδώρους και δεν κατάφεραν να φτάσουν στο Άργος, η εκδήλωση είχε απόλυτη προετοιμασία και οργανωτική επιτυχία, δείχνοντας στην πράξη, ότι η Συμφωνία Δημιουργίας μπορεί και ξεπερνά κάθε πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο.

Εντυπωσιακό σημείο της εκδήλωσης ήταν το γεγονός ότι οι πολίτες μπορούσαν να δουν και να «περιεργαστούν» το σύνολο του προγράμματος, μια και ήταν εκτυπωμένο σε μεγάλων διαστάσεων εκτυπώσεις.

Οι 10 εκτυπώσεις αυτές, που περιλαμβάνουν το σύνολο του προγράμματος, αποτελούν δεσμεύσεις που θα ακολουθούν κάθε κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού, αλλά και θα αποτελέσουν τον οδηγό για την επερχόμενη δημοτική θητεία.
Ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου, αφού εξέφρασε την βαθιά και ανθρώπινη συγκίνησή του για την τόσο μαζική παρουσία, σε μια τόσο δύσκολη μέρα, τόνισε:

«Σήμερα, οι συνεργάτες μου και εγώ νιώθουμε ευγνώμονες και δικαιωμένοι, με την συγκινητική σας ανταπόκριση.

Μια ανταπόκριση που δεν προέρχεται από προσδοκίες οφέλους, ή εκβιασμούς.

Μια ανταπόκριση που δεν αποσκοπεί σε ανταλλάγματα, ούτε έχει «αγορασθεί» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Σήμερα, εδώ μπροστά σας, μας φέρνει μια μεγάλη ανάγκη.

Μας φέρνει μια κοινή φιλοδοξία.

Μια κοινή ελπίδα:

Είναι η ανάγκη να πούμε όχι στο τέλμα, την σήψη και την παρακμή του δήμου μας.

Φιλοδοξούμε να δώσουμε μια αποτελεσματική λύση στο αδιέξοδο, που ο βίος και πολιτεία Καμπόσου έχουν οδηγήσει τον Δήμο Άργους Μυκηνών

Και ελπίζουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί αποτελεσματικά, ώστε να νιώσουμε για τον τόπο μας: Περήφανοι ξανά!»

Στην συνέχεια ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμά της παράταξης που συμπυκνώνεται σε 10 διαφορετικούς άξονες, σε 10 Ενότητες δράσης, με στόχο την Αναγέννηση του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Επισήμανε σχετικά ο κ. Παπαϊωάννου:

«Το πρόγραμμα, που περιέχει 76 στοχευμένες παρεμβάσεις, με αποκλειστικό επίκεντρο τον πολίτη, φιλοδοξεί να διορθώσει προβλήματα και αδικίες, να δώσει λύσεις σε πιεστικές καταστάσεις, αλλά και διέξοδο και προοπτική για τους δημότες μας.

Είναι προοδευτικό και στραμμένο στη νέα γενιά, γιατί, στο τέλος-τέλος φίλοι μου, εκεί θα δώσουμε απολογία: στα παιδιά μας και στο μέλλον.»

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος, ο κ. Παπαϊωάννου κάλεσε κοντά του όλους τους μέχρι τώρα υποψηφίους του συνδυασμού του, αναφέροντας ότι κάθε ομάδα, δεν κρίνεται μόνο από τον επικεφαλή της, αλλά κυρίως από τα στελέχη της που θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα της.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Παπαϊωάννου επισήμανε:

«Φίλες και φίλοι,

Με γνωρίζετε, και μας γνωρίζετε.

Ξέρετε την ηθική μας υπόσταση και την καθαρή ματιά.

Δεν ήταν δυνατόν να στηρίζουμε άλλο ένα σύστημα που δεν έχει επίκεντρο τον πολίτη, αλλά τα συμφέροντα.

Όταν βάλαμε το χέρι στο Ευαγγέλιο, ορκιστήκαμε: να είμαστε πιστοί στην πατρίδα, να υπακούμε στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνουμε τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μας.

Και αυτό συμφωνήσαμε να κάνουμε, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Φίλες και φίλοι

Τον Καμπόσο και το σύστημά του, θα τον κρίνουν η Ιστορία και η Δικαιοσύνη.

Εμείς, με καθαρή ματιά, με καθαρή συνείδηση και ξεκάθαρες προτάσεις, επιλέγουμε έναν διαφορετικό δρόμο.

Τον μόνο δρόμο που μπορεί να μας κάνει όλους και όλες, Περήφανους Ξανά!»

Το πλήρες πρόγραμμα με το σύνολο των παρεμβάσεων θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην διάθεση όλων των πολιτών του Άργους για διαβούλευση και εμπλουτισμό, μια και πρόκειται για το πρόγραμμα των πολιτών και όχι των συμφερόντων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ