ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

"Ναύπλιο Επόμενη Μέρα": Από την πρώτη Κυριακή Δήμαρχος ο Δημήτρης Κωστούρος δείχνει δημοσκόπηση της Opinion Poll

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:13:00 μ.μ. | |
Δελτίο τύπου Ναύπλιο Επόμενη Μέρα.

"Δημοσκόπηση σε δείγμα 703 ατόμων πραγματοποίησε η εταιρεία Opinion Poll για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού TV SUPER σχετικά με τις εκλογές στον Δήμο Ναυπλιέων .

Η δειγματοληψία ήταν τυχαία και στρωματοποιημένη σε 17+ ηλικίας ψηφοφόρων του Δήμου .

Διεξήχθη από τις 27 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου .

Στην πρόθεση ψήφου κυριαρχεί ο Δημήτρης Κωστούρος , ο οποίος φαίνεται να εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα στη πρόθεση ψήφου λαμβάνει ποσοστό 32,6% το οποίο με αναγωγή επί των αναποφάσιστων ξεπερνά κατά πολύ το όριο για την εκλογή από την πρώτη Κυριακή .

Δεύτερος στην κούρσα, με μεγάλη διαφορά από τον νυν Δήμαρχο , ο Δημήτρης Ορφανός με ποσοστό 16,7%. Σε ντέρμπι φαίνεται να εξελίσσεται η κατάκτηση της 3ης και 4ης θέσης μεταξύ του κ. Μακάρη και του κ. Παπαδημόπουλου.

Ο κ. Μακάρης λαμβάνει ποσοστό 11,3% και σε απόσταση αναπνοής ο κ. Παπαδημόπουλος με ποσοστό 11%.

Οι Δημότες σε ποσοστό 41,2% δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη συνολική παρουσία και έργο του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου.

Όπως τόνισε και ο γενικός διευθυντής της Opinion Poll κ. Ζούπης κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας , «αναλύοντας και τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας προκύπτει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα του Δημήτρη Κωστούρου που δύσκολα μπορεί να ανατραπεί στις κάλπες.

Συγκεκριμένα τόνισε πως μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στις πολιτικές έρευνες , τέτοιες μεγάλες διαφορές δημιουργούν ασφαλή συμπεράσματα για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών».

Οι πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων σε ποσοστό 26,1% θεωρούν ότι ο Δημήτρης Κωστούρος είναι πιο δραστήριος. Ακολουθεί ο κ. Μάκαρης με ποσοστό 13,8 , ο κ. Ορφανός με ποσοστό 12,4% και ο κ. Παπαδημόπουλος με ποσοστό 7,4%.

23,9% των δημοτών υποστηρίζουν πως ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος είναι πιο αποτελεσματικός.

Ακολουθούν σε απόσταση ασφαλείας ο κ Ορφανός με ποσοστό 11%, ο κ. Μάκαρης με ποσοστό 8,8% και ο κ. Παπαδημόπουλος με ποσοστό 8,6%.

Τέλος στην ερώτηση ποιος πιστεύουν ότι γνωρίζει καλύτερα τα προβλήματα του Δήμου ο Δημήτρης Κωστούρος κυριαρχεί με ποσοστό 33,5% και ακολουθούν ο κ. Ορφανός με ποσοστό 12% , ο κ. Παπαδημόπουλος με ποσοστό 10,1% και ο κ. Μάκαρης με ποσοστό 7,3%."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ