V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Τρεις θάνατοι σε παραλίες στην Ανάβυσσο, στο Ξυλόκαστρο και στη Χαλκιδική

πνιγμός
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ» Αναβύσσου Αττικής, 81χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ» του Δήμου Ξυλόκαστρου - Ευρωστίνης του Ν. Κορινθίας, 75χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.

Ακόμη χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της ν. Διάπορος Χαλκιδικής, 68χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ