ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Πρωτοβουλία - Γιάννης Μαλτέζος: Τα ακριβότερα δημοτικά τέλη στην Ελλάδα πληρώνουν οι κάτοικοι του Δήμου Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:07:00 μ.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
Είναι αδιανόητο σ’ ένα δήμο που δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στους κατοίκους να έχουμε τα ακριβότερα δημοτικά τέλη σε όλη τη χώρα.

Έχουμε έναν απερχόμενο δήμαρχο που επαίρεται για το ένα η το άλλο αλλά από έργο μηδέν. Τα δημοτικά τέλη θα έπρεπε να είναι ανταποδοτικά, όμως μόνο ανταποδοτικά δεν είναι.

Εξηγώ αμέσως τι εννοώ, η αποκομιδή απορριμμάτων δεν γίνεται σε όλο τον δήμο σε τακτά διαστήματα, οι κάδοι απορριμμάτων είναι άθλιοι ,δεν πλένονται και δεν απολυμαίνονται σχεδόν ποτέ. Όσον αφορά το φωτισμό, υπάρχουν πολλά σημεία στον Δήμο Άργους -Μυκηνών που είναι με χαμηλό φωτισμό η ακόμα ακόμα σε πλήρες σκοτάδι.

Όπως συνηθίζει ο απερχόμενος Δήμαρχος , την ευθύνη την ρίχνει άλλου. Αυτή τη φορά για τα ακριβότερα δημοτικά τέλη φταίει η οικονομική υπηρεσία. Άλλες φορές φταίνε οι συνεργάτες του , άλλες φορές οι υπάλληλοι του Δήμου, αυτός δε φταίει ποτέ και για τίποτα.

Τα ακριβότερα δημοτικά τέλη στην Ελλάδα που πληρώνουμε οι κάτοικοι του Δήμου Άργους Μυκηνών έχουν ονοματεπώνυμο και αυτό είναι το όνομα του απερχόμενου Δημάρχου .

Πρωτοβουλία - Γιάννης Μαλτέζος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ