ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Σωτήρης Δαμάλας υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Μυκηνών: «Ήρθε ο καιρός να μου πεις…»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:50:00 π.μ. | | |
Σωτήρης Δαμάλας
Ήρθε η ώρα εσύ, ο νέος άνθρωπος να ζήσεις το σήμερα και να διαμορφώσεις το μέλλον που σου αξίζει παίρνοντας μία και μόνο Πρωτοβουλία, να ενώσεις τη φωνή σου με τις δικές μας, να ακουστείς ΤΩΡΑ που η επιλογή σου είναι η δύναμή σου. 

Ήρθε η ώρα να συμμετέχεις, να δεις τις προτάσεις σου να γίνονται πράξη από ανθρώπους σαν εσένα, που αφουγκράζονται την αγωνία, την ιδέα και την προσπάθειά σου χρόνια τώρα δίπλα σου.

Το πιο πολύτιμο, το πλέον ανεκτίμητο κεφάλαιο κάθε τόπου είναι οι άνθρωποί του. Πολλαπλάσια πολύτιμοι είναι οι νέοι άνθρωποι, σε κάθε έναν από εσάς τους νέους, τους εφήβους του Δήμου Άργους - Μυκηνών απευθύνομαι ξεχωριστά και σας καλώ να πάρετε την Πρωτοβουλία να πραγματοποιήσουμε μαζί τα όνειρα που κάνετε για εσάς και το τόπο που μεγαλώνετε. Ζω κάθε μέρα μαζί σας στους στίβους, στα ορεινά μονοπάτια του Δήμου μας και σας παρακολουθώ από μικρά παιδιά μέχρι εφήβους να πετυχαίνετε σιωπηλά με αξιοζήλευτη υπομονή και εργατικότητα τους στόχους σας, όμως να απέχετε από τη διαμόρφωση της πόλης, του χωριού, του τόπου που θέλετε να ζήσει η οικογένειά σας. Σίγουρα υπάρχει λόγος για αυτό, ίσως νιώθετε ότι κανένας δεν στάθηκε να σας ακούσει ή δεν ένιωσε πραγματικά τη δύναμη της ιδέας σας για το αύριο που επιθυμείτε.

Είμαι εδώ για να σε ακούσω, να πάρουμε μαζί την ενέργεια της δημιουργικής σου σκέψης και να τη μετατρέψουμε σε έργα, σε ένα μέλλον που ΕΣΥ θα διαμορφώσεις για τον τόπο που ονειρεύεσαι.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να φτιάξεις το αύριο στο οποίο θα ζήσεις. Εκείνο που θα σε βγάλει από τη virtual ασφάλεια της μικρής οθόνης μιας συσκευής και θα σε αφήσει να ζήσεις όμορφες και δημιουργικές στιγμές στη γειτονιά, στο πάρκο, στο στάδιο, στο βουνό που απέχουν 5 λεπτά από το σπίτι σου.

Είμαστε εδώ όχι μόνο για να σε ακούσουμε αλλά και για να διαμορφώσουμε τις συνθήκες να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα σήμερα, να ορίσεις εσύ το καλό για εσένα σε πείσμα όσων νομίζουν ότι έχουν το προνόμιο της αυθεντίας να καθορίζουν εξ ονόματός σου το μέλλον σου.

Πάρε την Πρωτοβουλία και πες μας τη σκέψη, την ιδέα, τη γνώμη σου.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα, σε κάθε αρχή που ονειρεύεσαι, δεσμεύομαι να βαδίσουμε μαζί εκείνο το μονοπάτι της καινοτομίας σε ένα Δήμο που οι νέοι θα είναι στο επίκεντρο.

Η Πρωτοβουλία είναι η δύναμή σου!


«Ήρθε ο καιρός να μου πεις, είναι καιρός να μου πεις
τι γυρεύουμε εμείς μέσα στη νύχτα των άλλων.» Γιάννης Αγγελάκας

Σωτήρης Δαμάλας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
 Άργους Μυκηνών με την "Πρωτοβουλία - Γιάννης Μαλτέζος"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ