V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Ευχές του βουλευτή Αργολίδας Γ. Γαβρήλου για νέα σχολική χρονιά

αγιασμός σε σχολείο
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αυτής σχολικής χρονιάς, ο Γιώργος Γαβρήλος επισκέφθηκε σήμερα σχολεία Ναυπλίου και Άργους και παρέστη στην τελετή Αγιασμού, ενώ παράλληλα συνομίλησε με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, κατά το πέρας του Αγιασμού, δήλωσε τα εξής:

«Χαμόγελα και παιδικές φωνές γέμισαν και πάλι τα σχολικά προαύλια. Το πρώτο κουδούνι ήχησε και μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη ανυπομονησία, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες για γνώση, ξεκινά. Εύχομαι από καρδιάς να είναι μια δημιουργική σχολική χρονιά για όλες και όλους, ειδικά για το εκπαιδευτικό προσωπικό, όσους εργάζονται στα σχολεία και φυσικά τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Αναμένουμε από την Πολιτεία να εξασφαλίσει κάθε τάξη να έχει το απαιτούμενο διδακτικό προσωπικό που χρειάζεται, για κάθε μαθητή και ανάλογα με τις ανάγκες του, ενώ οφείλει να μεριμνήσει και για την οχύρωση της ασφάλειας των σχολικών κτιρίων.Η φετινή χρονιά βρίσκει και πάλι την κοινωνία μας σε μια ακόμη πολλαπλή δοκιμασία. Είναι πια γεγονός πως πολλοί γονείς δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις σχολικές ανάγκες των παιδιών τους, εξαιτίας της κρίσης ακρίβειας, ενώ τα παιδιά στην Θεσσαλία δεν θα βιώσουν σήμερα την χαρά της πρώτης μέρας στο σχολείο. Το αίτημα για Δημόσια Δωρεάν Παιδεία και για μια κοινωνία δικαίου, με ασφάλεια, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ας ευχηθούμε αυτό το νέο σχολικό έτος να ταυτιστεί με τον ερχομό της ελπίδας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για όλους μας».

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ