Οι μαθητές -τριες των τμημάτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν διάφορα εδέσματα με βάση το μανταρίνι και πορτοκάλι με την καθοδήγηση και επιμέλεια του καθηγητή Μαγειρικής Τέχνης Κλειδαρά Γεωργίου & Ζαχαροπλαστικής Καπετάνου Ιωάννη.
Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της σχολής ήταν μεγάλη όπου απόλαυσαν τις δημιουργίες των μαθητών -τριών με τα υλικά να έχουν προσφερθεί από τον Σύλλογο Δρεπάνου.
Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της σχολής ήταν μεγάλη όπου απόλαυσαν τις δημιουργίες των μαθητών -τριών με τα υλικά να έχουν προσφερθεί από τον Σύλλογο Δρεπάνου.