ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ο Όμιλος FATTAL ζητάει προσωπικό για το ξενοδοχείο της SEAFOS LUXURY RESORT & SPA NAFPLIO

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:06:00 μ.μ. |
Αγγελία
Ο Όμιλος FATTAL ζητά να απασχολήσει προσωπικό για το ξενοδοχείο «SEAFOS LUXURY RESORT & SPA NAFPLIO» στην περιοχή της Κάντια Ναυπλίου.

ΜΑΓΕΙΡΑΣ Α ΄


ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ:

Προετοιμασία και μαγείρεμα διάφορων εδεσμάτων ,όπως ορεκτικά ,κυρίως και επιδόρπια ,σύμφωνα με τις καθιερωμένες συνταγές και τα πρότυπα παρουσίασης .

Να βεβαιώνει ότι όλα τα πιάτα προετοιμάζονται με προσοχή στη λεπτομέρεια, γεύση και παρουσίαση ,δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην συνοχή.

Να διατηρεί και να ελέγχει τα αποθέματα συστατικών και προμήθειων διασφαλίζοντας την αποτελεσματική λειτουργία της κουζίνας .

Συνεργασία με την ομάδα της κουζίνας για την ανάπτυξη και την βελτίωση του μενού ,ενσωματώνοντας εποχιακά συστατικά και γαστρονομικές τάσεις .

Να διατηρεί την καθαριότητα και την οργάνωση της κουζίνας, του εξοπλισμού, των σκευών και τον χώρο εργασίας ,τηρώντας την ασφάλεια και τους κανόνες υγιεινής.

Να βοηθάει στην προετοιμασία ,την παραγωγή και να στηρίζει την ομάδα σε περίοδο υψηλής ζήτησης .

ΠΡΟΣΟΝΤΑ :


Πτυχίο ή ισοδύναμο πιστοποιητικό από αναγνωρισμένη σχολή μαγειρικής .

Προϋπηρεσία ως Α’ μάγειρας σε ξενοδοχεία ή εστιατόρια .

Προσοχή στην λεπτομέρεια και δέσμευση στην διατήρηση υψηλών προτύπων, ποιότητας και συνέπειας .
Ευελιξία στο ωράριο εργασίας συμπεριλαμβανομένων απογευματινών, σαββατοκύριακων και αργιών .

Γνώση των πρακτικών ασφάλειας των τροφίμων και υγιεινής ,με έμφαση στην καθαρή και υγιεινή κουζίνας .


ΜΑΓΕΙΡΑΣ Β΄

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ :

Διατήρηση των πρότυπων συνταγών σύμφωνα με τις οδηγίες του Executive Chef .

Διατήρηση καθαρού χώρου εργασίας .

Έλεγχος προμηθειών καθημερινά, για την ποιότητα και την φρεσκάδα των προϊόντων .

Συμμετοχή σε όλες τις μορφές εκπαίδευσης .

ΠΡΟΣΟΝΤΑ :

Πτυχίο στην Μαγειρική Τέχνη ή προσόντα φιλοξενίας , θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα.

Άριστη γνώση αγγλικών , γνώση ελληνικών η άλλης γλώσσας θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα.

Γνώση χειρισμού Η/Υ.

Προώθηση συνεργασίας και δέσμευση με την ομάδα .


ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ :


Να εξασφαλίζει ένα ευγενικό και θερμό καλωσόρισμα σε όλους τους επισκέπτες.

Να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Να έχει ομαλή συνεργασία με το προσωπικό της κουζίνας .

Διατήρηση ανά πάσα στιγμή υψηλό επίπεδο προσωπικής εμφάνισης και υγιεινής

Να εξασφαλίζει εξαιρετική ανταπόκριση σε αιτήματα και παράπονα επισκεπτών .

Να ακολουθεί τα λειτουργικά πρωτοκολλά .

Απόκτηση πλήρης γνώσης των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών .

ΠΡΟΣΟΝΤΑ :

Εξαιρετική γνώση ελληνικών και αγγλικών ,επιπλέον γλώσσες θα θεωρηθούν προσόν .

Εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες.

Προσέγγιση πελατών .

Γνώση ξενοδοχειακών λειτουργειών .

Γνώση λειτουργίας εστιατορίου .

Ομαδικό πνεύμα .

Προηγουμένη προϋπηρεσία στην φιλοξενία .

ΤΗΛ: 2752 44 0044
easpioti@leonardohotelsgreece.com
ezaroula@nyxhotelsgreece.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ