ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Μετά την 3η Χορωδιακή Συνάντηση στο Άργος «Τραγουδάμε μαζί»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. |
«Τραγουδάμε μαζί»
Το Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, στη γεμάτη από φίλους του χορωδιακού τραγουδιού Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Άργους «Μέγας Αλέξανδρος» οι χορωδίες καταχειροκροτούμενες παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στην 3η Χορωδιακή Συνάντηση με τίτλο «Τραγουδάμε μαζί», που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου με τη συνεργασία του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε τα μέλη των χορωδιών και τους μαέστρους, τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν αποδεχόμενοι την πρόσκλησή μας και τους συγχαίρουμε για την παρουσίαση του προγράμματός τους.
Είχαμε την τιμή να παρακολουθήσουν τη διοργάνωσή μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο Αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Παναγιώτης Μπουλούκος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Φαίδρα Ξηνταροπούλου, πρόεδροι, εκπρόσωποι και μέλη των Συλλόγων της πόλης μας και πολλοί φίλοι του χορωδιακού τραγουδιού. Τους ευχαριστούμε όλους πολύ.
Είναι η τρίτη μας διοργάνωση και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Άλλο ένα βήμα έγινε κι ελπίζουμε κι ευχόμαστε σε πολλά άλλα ακόμη.
Ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, κ. Γιάννη Μαλτέζο και τον Αντιδήμαρχο Σύγχρονου Πολιτισμού, κ. Παναγιώτη Μπουλούκο, για την συμπαράστασή τους, το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αργολίδας και τους χορηγούς μας για την ευγενική τους υποστήριξη, το κλιμάκιο Εθελοντών του Τομέα Υγείας μαζί με τη Νοσηλεύτρια-Προϊσταμένη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Άργους κα Μαρία Σταματοπούλου, την κ. Κική Καλοθέου και τον κ. Κώστα Τσεβόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Το αναμνηστικό αυτής της βραδιάς φιλοτέχνησε και προσέφερε η Μαριάννα Βλαχανδρέα-Βόγκλη και κατασκευάστηκε στο εργαστήριο Arion Workshop. Τη διακόσμηση με τα λουλούδια προσέφεραν η Γιούλα Χουντάλα, η Ασπασία Κατσαρού-Βόγκλη, μέλη της χορωδίας, η Κική Νικέλλη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς και η Κατερίνα Αντωνοπούλου.
Την παρουσίαση της βραδιάς είχε όπως πάντα η Γωγώ Μούκα, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, την οποία ευχαριστούμε πολύ.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στην Ελένη Παππά- Σούρσου για το χρόνο που ευχαρίστως διαθέτει για εμάς εδώ και δύο χρόνια και για την πολύτιμη βοήθειά της στην προετοιμασία της χορωδίας και ασφαλώς στο μαέστρο μας Νίκο Καπετάνιο, που με το ήθος του, τις γνώσεις του και την εργατικότητά του μας εμπνέει για το καλύτερο.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας υποστήριξαν, παραβρέθηκαν και μας ενθάρρυναν με το ζεστό τους χειροκρότημα.
Τίτλοι τέλους, λοιπόν, της 3ης Χορωδιακής Συνάντησης «Τραγουδάμε μαζί» του 2024 όμως προσμονή για την 4η Χορωδιακή Συνάντηση του 2025. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την παρουσία σας και τα καλά σας λόγια στο τέλος της διοργάνωσης.
Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντησή μας είναι 1η & 2α Ιουνίου 2024 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος». Θα παρουσιάσουμε τη μουσικοθεατρική παράσταση «Μια φωνή κι έναν καιρό…» σε κείμενο της Σοφίας Καψούρου.
Συμμετείχαν:

· Μικτή Νεανική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Άργους και ο μαέστρος Νίκος Παινέζης,

· Δημοτική Χορωδία Ναυπλίου - Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα και ο μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης,

· Μικτή Χορωδία Δήμου Διονύσου και ο μαέστρος Ματθαίος Λεγάκης,

· Χορωδία Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών και ο μαέστρος Αλέξης Φίλης,

· Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και ο μαέστρος Νίκος Καπετάνιος.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ