ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ευρωεκλογές: Περιοδείες, ομιλίες και συσκέψεις από το ΚΚΕ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. | |
Ευρωεκλογές
Πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Αργολίδας του ΚΚΕ προκειμένου να φτάσει παντού το κάλεσμα για πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές στις 9 Ιούνη.

Περιοδείες:


· Παρασκευή 24 Μαΐου, κλιμάκιο της Τ.Ε. Αργολίδας με επικεφαλής την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Δήμητρα Σταματέλου, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 9:00 π.μ στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους και στις 11:00 π.μ στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου.

Ομιλίες-συσκέψεις:

· Σάββατο 25 Μαΐου στο Κρανίδι, πλατεία Κύπρου (Άνω Πλατεία), στις 20:00, ανοιχτή σύσκεψη-συζήτηση με κεντρικό ομιλητή τον Θανάση Κολιζέρα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

· Δευτέρα 27 Μαΐουστη Νέα Κίο, Κεντρική Πλατεία, στις 20:00, με ομιλητή τον Μπουρδάκο Ναπολέων, μέλος της Τ.Ε Αργολίδας του ΚΚΕ.

· Τρίτη 28 Μαΐου στην Αρχαία Επίδαυρο, στο καφέ “KOILON” στıς 20:30,με ομιλητήτονΝίκο Κουτουμάνο, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

· Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Ναύπλιο, κεντρική πολιτική ομιλία, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στις 20:00. Ομιλήτρια Ελένη Μπέλλου μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ