ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Α.Ο. Ερμιονίδας: Η λέξη «Ερμιονίδα» είναι αυτή που μας ενώνει όλους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:03:00 μ.μ. | | |
Α.Ο. Ερμιονίδας
Η διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του ΑΟ Ερμιονίδας ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους του δήμου μας που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη» και στον 3ο τελικό των playoffs του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, το Σάββατο (11/5), απέναντι στον ΑΟ Πήγασος Θυρέας. 

Αυτή η θερμή συμπαράσταση σας στη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποίησαν οι παίκτες μας και οι προπονητές μας, αποδεικνύει την απαράμιλλη αγάπη σας και την πίστη σας στον ΑΟ Ερμιονίδας και στα όσα πρεσβεύει ο σύλλογός μας ως αθλητικός οργανισμός.
 
Είναι πολύ σημαντικό ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδό μας, έζησαν μια όμορφη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα μέσα σε αθλητικό πλαίσιο, με σεβασμό σε όλους όσοι αγωνίστηκαν και στους αντιπάλους μας. Η συμπεριφορά σας και η παρουσία σας ήταν συγκλονιστική και υποδειγματική.

Το χειροκρότημα σας ήταν ό,τι πιο πολύτιμο μπορούσαν να είχαν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ, για τη σπουδαία σεζόν που πραγματοποίησαν, καταθέτοντας και την ψυχή τους στα παρκέ, τόσο στο πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, playoffs) όσο και στο Κύπελλο ΕΣΚΑΚ (με τη συμμετοχή και στο Final 4).

 Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν, οι γεμάτες εξέδρες είναι μέρος της δύναμής μας. Η λέξη «Ερμιονίδα» είναι αυτή που μας ενώνει όλους.

Σας ευχαριστούμε και είμαστε βέβαιοι για ανάλογη συνέχεια κι αντίστοιχες εικόνες στο μέλλον, με την ομάδα μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα παρκέ, με «εφόδιά» της την αγωνιστικότητα, την σκληρή δουλειά απ’ όλους μας και στόχο την καθημερινή βελτίωσή σε όλους τους τομείς.

Ανανεώνουμε το ραντεβού με τους φιλάθλους όλου του δήμου μας και όχι μόνο, στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Ερμιονίδας. Μια ομάδα, μία οικογένεια, ένας δήμος...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ