ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Σε Άργος και Ναύπλιο περιοδεύει ο Γ. Γεραπετρίτης συνοδευόμενος από τον Γ. Ανδριανό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:09:00 μ.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
Σε Άργος και Ναύπλιο περιοδεύει εν όψει των προσεχών ευρωεκλογών ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Γεραπετρίτης συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιο για ζητήματα Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, σήμερα  Πέμπτη 30 Μαΐου.
Η επίσκεψη του κ Γεραπετρίτη ξεκίνησε από το Άργος και το παλαιό Δημαρχείο της πόλης όπου είχε  συνάντηση με το Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Ιωάννη Μαλτέζο.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφεριάρχη Ιωάννη Μαντζούνη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης καλοσώρισε τον Υπουργό, του ευχήθηκε καλή επιτυχία όσον αφορά το σημαντικό χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζεται. Τον ενημέρωσε για την στρατηγική και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο νέος Περιφερειάρχης κ. Δημήτριος Πτωχός. Αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού και αγροτουρισμού και τα μεγάλα έργα άρδευσης που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τον αγρότη παραγωγό .
Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο και δηλώσεις στα τοπικά μέσα, επίσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπλίου και συνάντηση με το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Ορφανό.
Η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών ολοκληρώθηκε με συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο στη Μητρόπολη Αργολίδας και επίσκεψη στο Πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως όπου συνάντησε μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας που έκαναν πρόβα. Οι μαθητές αφιέρωσαν ένα μουσικό κομμάτι στον υπουργό και αυτός τους υποσχέθηκε πως θα παρευρεθεί στην γιορτή της αποφοίτησης τους. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ