ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Ναύπλιο: Αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:10:00 π.μ. |
Δημαρχείο Ναυπλίου
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων συνήλθε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 σε δια ζώσης, τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας (παρ. οδός Ναυπλίου – Ν.Κίου).

Παρών στη συνεδρίαση ήταν ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Ι. Ορφανός.

Στο 9ο θέμα ημερήσιας διάταξης με τίτλο περί «αντικατάστασης μέλους στην Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου» ο εντεταλμένος Δημ.Συμβουλος σε θέματα υγείας και αθλητισμού Αθανάσιος Πανουτσόπουλος έθεσε υπόψη του Σώματος την υπ’ άριθμ.111/2024 (ΑΔΑ:65Σ6ΩΚΦ-ΒΣΗ) προηγούμενη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ορίστηκαν τα δέκατρία (13) μέλη της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Ναυπλιέων. 

Ακολούθως έθεσε υπόψη του σώματος την αρ.εισ.πρ.10968/11-4-2024 αίτηση μη αποδοχής του κου Χαράλαμπου Αντωνιάδη , από την θέση του δημότη στην Επιτροπή και πρότεινε να οριστεί ως αντικαταστάτης αυτού, ο δημότης κ.Δημήτριος Μανιάτης. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τον ορισμό του δημότη κου Δημητρίου Μανιάτη , ως μέλους στην «Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου» σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κου. Χαράλαμπου Αντωνιάδη . 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ