ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Συνένωση δυνάμεων του υγρού στίβου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:50:00 μ.μ. | |
Ν.Ο.Ν.
Ήλθε η στιγμή για συσπείρωση και συνένωση των δυνάμεών μας.
 
Κάτω από την σκέπη και στην αγκαλιά του Ν.Ο. ΝΑΥΠΛΙΟΥ, που συμπληρώνει φέτος 74 χρόνια ζωής, του ιστορικού σωματείου της πόλης μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας.

Η οικογένεια του ΝΟΝ μεγάλωσε ακόμη περισσότερο και συμπεριέλαβε στην προπονητική της ομάδα, όλους τους προπονητές, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα απασχολούνταν στο σωματείο "ΕΥΡΟΣ" και επιθυμούσαν την συνέχιση του έργου τους. Οι αθλητές και οι αθλούμενοι μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους με τους προπονητές που γνωρίζουν.

Ο ΝΟΝ και όλοι που τόσα χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο κολυμβητήριο, αποφασίσαμε ότι πλέον δεν υπάρχει χώρος για αντιπαλότητες και λάθος ανταγωνισμούς.

Σκοπός μας είναι η διασφάλιση της άριστης άθλησης των παιδιών μας, η διάπλαση χαρακτήρων που ξέρουν να αγωνίζονται, η αξιοποίηση ολόκληρου του επιστημονικού και έμπειρου προσωπικού των προπονητών, η στήριξη της εύρυθμης λειτουργίας του κολυμβητηρίου όπως άλλωστε έχουμε αποδείξει έμπρακτα.

Πλέον στον ΝΟΝ λειτουργούν όλα τα τμήματα: η απλή εκμάθηση ασφαλούς κολύμβησης, προαγωνιστική και αγωνιστική κολύμβηση, υδατοσφαίριση, καλλιτεχνική - συγχρονισμένη κολύμβηση, τρίαθλο, κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, τμήματα ενηλίκων - masters και τμήματα aqua aerobic. Ιδίως έφτασε η ώρα της ανάπτυξης και πάλι της αγωνιστικής κολύμβησης, που τόσο ταλαιπωρήθηκε τη δεκαετία 2011-2021 από την οικονομική κρίση και τον κορονοϊό.

Τα δύσκολα πέρασαν, πλέον το κολυμβητήριό μας λειτουργεί όλο τον χρόνο και σίγουρα τα καλύτερα έρχονται.

Πιστεύουμε ότι όλοι οι φορείς του Ναυπλίου και της Αργολίδας θα στηρίξουν την προσπάθειά μας. Περιμένουμε από τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους ώστε να γνωρίσουν τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Με χαρά παρουσιάζουμε την ομάδα των προπονητών μας:
 
Καραβέλος Γιώργος - αγωνιστική κολύμβηση - ενήλικοι - masters
Βενετσανοπούλου Δήμητρα - εκμάθηση, επίλεκτα, προαγωνιστική & αγωνιστική κολύμβηση, aqua aerobic
Λιαλιάτση Ειρήνη - εκμάθηση, μικρή πισίνα, ενήλικοι, baby swimming & polo
Δέδε Σοφία - εκμάθηση, επίλεκτα, ενήλικοι
Κατσίγιαννη Έλενα - aqua aerobic
Άννια Σκίμπα - υδατοσφαίριση: εκμάθηση ακαδημίες, ηλικιακά Κ11 έως Κ17.
Κανελλόπουλος Ορέστης: υδατοσφαίριση ανδρών
Νίνα Μάρκου: συγχρονισμένη - καλλιτεχνική κολύμβηση. Παράλληλα, αυτή η προσπάθεια, μέσω της προπονήτριας Νίνας Μάρκου, έχει συνεργάτη το σωματείο "Χοροκίνηση" με το οποίο ξεκινάμε συνεργασία και αμοιβαία υποστήριξη.
Ζωή Φλίνου: μικρή πισίνα - εκμάθηση - καλλιτεχνική κολύμβηση.
 
Καλοσωρίζουμε όλους τους προπονητές μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ