ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Ευχαριστήριο από την Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:06:00 μ.μ. | |
Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου
Στον απόηχο της εορτής του Πάσχα και στο καταλάγιασμα των ευχών, ως μέλη του Δ.Σ. της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου, θέλουμε και δημόσια να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την επιχείρηση FOUGAROARTCENTERκαι προσωπικά προς την Κα Φλωρίκα Κυριακοπούλου, που για άλλη μία χρονιά είναι αρωγός στον αγώνα μας για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ναυπλίου- η Πύλη της Αγάπης, παρέχοντας τρόφιμα για την εορταστική διανομή του Πάσχα!

Οφείλουμε, επίσης, ευχαριστώ μεγάλο και στο πλήθος από τους συντοπίτες μας που δεν μας ξεχνούν ποτέ και όλα τα χρόνια στηρίζουν αθόρυβα τις δράσεις μας!

Θέλουμε όμως να εκφράσουμε την αγάπη μας και τα θερμά ευχαριστώ μας και στα δικά μας παιδιά και μέλη της Θεατρικής Ομάδας της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου! 

Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της και μέχρι σήμερα, με το χαμόγελο στα χείλη και την ζεστή αγκαλιά τους, είναι εθελοντικά συμμέτοχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου – η Πύλη της Αγάπης, για την ενίσχυσή του, που πραγματοποιείται με το κουπόνι στήριξης για την είσοδο στις παραστάσεις μας.

Το πρόσημο της Κοινωνικής ευαισθησίας των μελών της Θεατρικής Ομάδας μας είναι μόνο Θετικό κι αυτό μας συγκινεί και μας δίνει θάρρος για τις αλληλέγγυες δράσεις μας.
 
Κλείνουμε με ευχές και μια αγκαλιά μεγάλη προς όλες και όλους και με την ελπίδα…
Κάνε κάτι κι εσύ …. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε !!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ