ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ετήσια γιορτή της μητέρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πυργέλλας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 π.μ. | |
Εκδήλωση
Την Κυριακή 19 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πυργέλλας "ΑΘΗΝΑ" η ετήσια εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας.
Η φετινή εκδήλωση είχε τον τίτλο "Για σένα, μητέρα..." με ομιλήτρια την εκπαιδευτικό και διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κεφαλαρίου, κα Ελένη Λεκάτη, την οποία και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας!
Μαζί μας ήταν και η χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του συλλόγου "Ελληνική Παράδοση", υπό την διεύθυνση του χοράρχη κου Δημήτρη Κορομπόκη, που μας ταξίδεψε με όμορφα παραδοσιακά τραγούδια σε όλη την Ελλάδα.
Την χορωδία συνόδευσαν οι εξαιρετικοί μουσικοί Ανάστασης Λίτσας (λαούτο, τραγούδι) και Νεφέλη Σούρσου (βιολί, τραγούδι).
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον σύλλογο που για ακόμη μια φορά δέχθηκε με χαρά να συμμετέχει στην εκδήλωσή μας!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και μια ιδιαίτερη καλεσμένη, η κα Μαρία Βερβέρη-Κράουζε, λαογράφος, ποιήτρια και ζωγράφος από την μακρινή Σαμοθράκη, η οποία μας απήγγειλε ένα ποίημα της για την μητέρα και μας συγκίνησε με τα λόγια της ταξιδεύοντάς μας στο παρελθόν...
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι παρευρέθησαν στο φετινό αφιέρωμα μας για την γιορτή της μητέρας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, επίσης, εκπροσώπους συλλογών και φορέων του τόπου μας, καθώς και τον βουλευτή Αργολίδας κο Ανδριανό Ιωάννη και τον Αντιδήμαρχο Σύγχρονου Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας κο Μπουλούκο Παναγιώτη.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!
Και του χρόνου!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ