ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Τι συζήτησαν ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών με τον Υπουργό Εξωτερικών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:32:00 μ.μ. | |
Μαλτέζος - Γεραπετρίτης
Τον Δήμο Άργους – Μυκηνών επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.

Τον Υπουργό υποδέχθηκε στο κέντρο της πόλης, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος. Οι δυο τους συζήτησαν θέματα που αφορούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος ενώ ο κ. Μαλτέζος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για την εξυγίανση του.
Ο Δήμαρχος επισήμανε την ανάγκη να θέσει σε άμεση προτεραιότητα η κυβέρνηση τα έργα του Αναβάλου καθώς πρόκειται για στρατηγικής σημασίας προτεραιότητα, δεδομένου ότι ο Δήμος Άργους – Μυκηνών αλλά και γενικότερα η Αργολίδα κινδυνεύει με ερημοποίηση.
Παράλληλα, ζήτησε την επανενεργοποίηση από το Υπουργείο Εξωτερικών του δικτύου των αρχαιοτέρων πόλεων. Ζήτημα που αφορά άμεσα τον δήμο μιας και η πόλη του Άργους είναι η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης συνεχώς κατοικούμενη. Αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενός συνεδριακού κέντρου καθώς και γενικότερα στα ζητήματα υποδομών. Τέλος, επισήμανε την ανάγκη προβολής, μέσω του Υπουργείου, των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων της περιοχής.
Τον Υπουργό συνόδευε ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός ενώ παρόντες στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ήταν οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Κολεβέντης, Αντώνης Λιόλιος, Γιώργος Αλεξανδρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ Χάρης Σελλής, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αντώνης Βαρδάκας και η δημοτική σύμβουλος Φαίδρα Ξηνταροπούλου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ