V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου στα Εγκαίνια του Πρότυπου Αυτοδιοικητικού Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας

Τάσος Χρόνης
Στην Αθήνα βρέθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης προσκεκλημένος στα Εγκαίνια του Πρότυπου Αυτοδιοικητικού Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας του ΣΠΑΥ.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – Ελ.Δ.Α.Π.», το πρώτο Δίκτυο Πόλεων που ιδρύθηκε για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Κικίλια και βουλευτών του Νότιου Τομέα Αττικής.
Το Ελ.Δ.Α.Π. αποτελείται από 138 ιδρυτικά μέλη – Δήμους της Χώρας, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και ο Δήμος Επιδαύρου. Βασικός σκοπός του Ελ.Δ.Α.Π. είναι η ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο έργο της για κοινωνίες ασφαλείς και ανθεκτικές. Η επιστημονική ομάδα του Ελ.Δ.Α.Π. οργάνωσε την πρώτη αναλυτική καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και των αναγκών των Δήμων στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου Σχεδίου Δράσης.
Αμέσως μετά τη λήξη της Πρώτης Συνέλευσης, που διεξήχθη σε ενθουσιώδες κλίμα και πνεύμα συνεργασίας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ενδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ελ.Δ.Α.Π., μέλος του οποίου εκλέχθηκε και ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, εκπροσωπώντας ουσιαστικά την Πελοπόννησο.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης και Πρόεδρο του Δικτύου Γιάννη Κωνσταντάτο, ο οποίος είναι ο οραματιστής του Δικτύου που επιδιώκει να δημιουργήσει έναν ανοιχτό χώρο για την ανταλλαγή πληροφόρησης και τεχνογνωσίας, διεκδικώντας πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμα και ως Φορέας Τεχνικής Βοήθειας για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ