V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Μαθητές της ομάδας EPAS του 1ου Λυκείου Ναυπλίου σε εκδήλωση της εφημερίδας "Το Βήμα"

Σπουδαστές
Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκαν αντιπρόσωποι της ομάδας EPAS του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου στην πρόσκληση της εφημερίδας "Το Βήμα" να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στις 12/5 στο Anassa City Events στην Αθήνα στα πλαίσια των εορτασμών για την Ημέρα της Ευρώπης με τίτλο " Η δημοσιογραφία ως πυλώνας της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία ως θεμελιώδης αξία της Ευρωπαϊκής Ένωσης"
Οι υποψήφιοι πρέσβεις του σχολείου μας, Άννα Τόδρη, Έλενα Χρόνη, Γιώργος Κέψος και ο εθελοντής Άγγελος Δημόπουλος, μαζί με μαθητές του 2ου Πρότυπου ΓΕΛ Αθηνών και του 26ου Μαρασλείου Λυκείου Αθηνών είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με διακεκριμένους δημοσιογράφους του Τύπου, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης για θέματα που αφορούν την ενημέρωση στην εποχή μας και τη στήριξη που μπορεί να προσφέρει στη Δημοκρατία η δημοσιογραφία.
Μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί απο τα γραφεία Europe Direct, το together.eu και άλλους φορείς για τις Ευρωεκλογές και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η παραπάνω εκδήλωση με φωτογραφία της ομάδας EPAS του σχολείου μας δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Το Βήμα" στις 19 Μαΐου 2024 .
Η ομάδα senior και junior ambassadors του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου
 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ