ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Το "Lemon" στο Μουσείο Μελισσοκομικής Τέχνης «Άξιον Εστί» στο Πανόραμα Άργους για 1 μόνο παράσταση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. |
Θέατρο
Το Lemon, η απίστευτη ιστορία του πιανίστα 1900 σε καλλιτεχνική διεύθυνση και σκηνική προσαρμογή του Μελαχρινού Βελέντζα, συμπληρώνει φέτος 6 χρόνια ταξιδιών σε όλη την Ελλάδα! 

Το site-adaptive έργο που παρουσιάζεται από το 2018 πότε στη στεριά, πότε στη θάλασσα και πότε κάπου ανάμεσα, έρχεται στο Πανόραμα Άργους και το Μουσείο Μελισσοκομικής Τέχνης «Άξιον Εστί» για 1 μόνο παράσταση το Σάββατο 25 Μαΐου. 

Η βραβευμένη θεατρική παράσταση θα εγκαινιάσει την υπαίθρια σκηνή του Άξιον Εστί.

Η ιστορία του σπουδαιότερου πιανίστα του Ωκεανού, που γεννήθηκε πάνω σ’ ένα καράβι και δεν κατέβηκε ποτέ από αυτό, συναντά την προσωπική ιστορία του καθένα από εμάς φέρνοντας στην επιφάνεια το υπαρξιακό ερώτημα:

Εσύ φοβάσαι να κατέβεις από το πλοίο που γεννήθηκες;

Ενέργεια που κατακλύζει τη σκηνή, που συγκινεί και συναρπάζει σε 70 καταιγιστικά λεπτά μιας βαθιάς ανθρώπινης ιστορίας με φόντο τις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

154 παραστάσεις

16.700 θεατές

Lemon 2018 – σήμερα

 Πιστεύουμε ότι θέατρο υπάρχει όπου υπάρχουν θεατές. Ταξιδεύουμε κυρίως σε αποκεντρωμένες περιοχές της Ελλάδας προσαρμόζοντας την ιστορία του πιανίστα 1900 στον κάθε φορά διαφορετικό τόπο και δημιουργώντας μία πρωτότυπη εμπειρία για τους θεατές. Επιθυμία μας είναι να παρουσιάσουμε αυτό το έργο σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές των οποίων οι κάτοικοι είναι αποκλεισμένοι από τη δυνατότητα να βλέπουν συχνά θέατρο. Παρακολουθώντας τη θεατρική παράσταση Lemon, υποστηρίζετε την πολιτιστική μας πρόταση για ένα θέατρο ενεργό, με κοινωνικό αποτύπωμα και προσβάσιμο στους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ