V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Η φημισμένη χορωδία του Πανεπιστημίου Morgan από τις ΗΠΑ καθήλωσε το Ναύπλιο

Χορωδοί
Μια ίσως από τις πιο διακεκριμένες χορωδίες των αμερικανικών πανεπιστημίων, η Χορωδία του Πανεπιστημίου Morgan των ΗΠΑ, πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, συναυλία στο Βουλευτικό στο Ναυπλίου το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαΐου.

Εξειδικευμένη στην αφρο-αμερικανική μουσική παράδοση, παρουσίασε ένα πρόγραμμα με γνωστά έργα το ρεπερτορίου, διανθισμένα με gospel, spirituals και μιούζικαλ.
Το πανεπιστήμιο Morgan State, βρίσκεται στην Βαλτιμόρη, στην Πολιτεία Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η χορωδία του Morgan State University είναι ένα από τα πιο διάσημα πανεπιστημιακά χορωδιακά σύνολα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ρεπερτόριο της εκτείνεται από την κλασσική μουσική έως τα γκόσπελ, όπου και διακρίνεται για την έμφαση που δίνει στην διατήρηση της κληρονομιάς και της πνευματικότητας της μουσικής.
Έχει εμφανιστεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων όλων των ηπείρων εκτός από την Ανταρκτική καθώς και σε περιοχές της χώρας μας. Η συναυλία χορωδίας από τις ΗΠΑ στο Ναύπλιο
Μερικές από τις πιο ιστορικές εμφανίσεις της έχουν λάβει μέρος στο Carnegie Hall, στο Lincoln Centre και στον Λευκό Οίκο, και συμπεριλαμβάνουν συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες όπως η Jessye Norman, o Winton Marsalis και ο Bobby McFerrin.
Το πανεπιστήμιο Morgan State, βρίσκεται στην Βαλτιμόρη, στην Πολιτεία Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η χορωδία του Morgan State University είναι ένα από τα πιο διάσημα πανεπιστημιακά χορωδιακά σύνολα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ρεπερτόριο της εκτείνεται από την κλασσική μουσική έως τα γκόσπελ, όπου και διακρίνεται για την έμφαση που δίνει στην διατήρηση της κληρονομιάς και της πνευματικότητας της μουσικής. Έχει εμφανιστεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, όλων των ηπείρων εκτός από την Ανταρκτική καθώς και σε περιοχές της χώρας μας. Συνεργάζεται με πολλές μεγάλες ορχήστρες των Ηνωμένων Πολιτειών όπως την New York Philharmonic, την Chicago Philharmonic, την Lincoln Center Jazz Orchestra, την Los Angeles Philharmonic, κ.α.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ