ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Τελετή αποφοίτησης στο 1ο Λύκειο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. | |
Εκπαιδευτικοί
Αγαπημένοι τελειόφοιτοι

Η αποφοίτηση είναι μια ημέρα χαράς για εσάς τους μαθητές και τις οικογένειές σας, αλλά και για τους καθηγητές, που σας δίδαξαν όλα αυτά τα χρόνια. Δε σηματοδοτεί όμως μόνο το τέλος της σχολικής σας εκπαίδευσης, αλλά και την αρχή της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. αφήνοντας σήμερα πίσω σας ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, τη σχολική σας ζωή.
Kαλείστε να λάβετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Τι σπουδές θα κάνετε, τι επάγγελμα θα ακολουθήσετε, σε ποια χώρα θα ζήσετε…
Πολλά επαγγέλματα αλλάζουν με τον καιρό. Εξελίσσονται μαζί με τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Μεταβάλλονται, προσαρμόζονται στις νέες απαιτήσεις ενός παγκόσμιου γίγνεσθαι.
Μέσα σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, ενδεχομένως να μη γνωρίζετε με απόλυτη βεβαιότητα τι θα κάνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Θα έχετε όμως ένα ευγενές όραμα που όσο μακρινό κι αν μοιάζει, θα είναι η κορυφή που θα θέλετε να κατακτήσετε.
Στην πορεία θα συναντήσετε πολλά εμπόδια.Mην απογοητεύεστε και μην τα παρατάτε. Εκεί θα φανεί η πραγματική σας δύναμη. Ο δρόμος για την Ιθάκη δεν είναι εύκολος
Να είστε ειλικρινείς, αληθινοί, ευθείς στον λόγο, αξιοπρεπείς και προπαντός δίκαιοι απέναντι στους άλλους με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες.
Να ρισκάρετε. Να δοκιμάζετε νέες ιδέες. Να μην ντραπείτε να αποτύχετε και να δοκιμάζετε ξανά.
Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να φτάσετε όπου μπορείτε και παραφράζοντας την ευχή του Καζαντζάκη ακόμη και εκεί που νομίζετε ότι δεν μπορείτε. Να είστε γεροί, τυχεροί και ευτυχισμένοι.

Καλή ζωή, παιδιά! Να έχετε την υγεία σας, να είστε δημιουργικοί, πετυχημένοι, να ακολουθήσετε το όνειρό σας και να είστε ευτυχισμένοι για το καλό το δικό σας και της κοινωνίας ολόκληρης.

1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ