ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στην 20η χορωδιακή συνάντηση για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | |
Απονομή αναμνηστικών
Με μεγάλη χαρά, η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου, διοργάνωσε και συμμετείχε στην 20η χορωδιακή συνάντηση, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Επιδαύρου για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος στο Λυγουριό Αργολίδας, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024.

Η χαρά μας έγινε μεγαλύτερη, γιατί μαζί μας βρέθηκαν δύο ακόμα αξιόλογα χορωδιακά σύνολα, κάνοντας όλοι μαζί τη βραδιά της πανσελήνου μαγική, ντύνοντάς τη με αγαπημένα τραγούδια.

· Η χορωδία Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης, με μαέστρο τον κ.Γάσπαρη Μαμμά.
· Η μικτή χορωδία του Δήμου Αλμυρού Μαγνησίας, με μαέστρο την κ. Μαριάννα Σαμαρτζή.
· Η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου η οποία έκλεισε τη βραδιά, χαρίζοντας και αυτή στο κοινό αγαπημένες κι αξέχαστες μελωδίες.
Στο πιάνο μας συνόδευσε ο Κωνσταντίνος Μπάτας ενώ τη διεύθυνση και διδασκαλία είχε όπως πάντα, ο μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερέας π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Χρόνης,ο Πρόεδρος τουΔημοτικού Συμβουλίου κ.Κωστούρος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού κ. Ξυπολιάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Οψιμούλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Επιδαύρου κ.Παπαργύρης, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι, η Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού “ΟΚαββαδίας” κ. Τουρλούκη και πολύς κόσμος.

Στο τέλος της εκδήλωδης έγινε η κλήρωση τεσσάρων δωροεπιταγών των 50 ευρώ και οι τυχεροί ανακοινώθηκαν παρουσία του κοινού.

Λυγουριό,25 Ιουνίου 2024

Η Πρόεδρος
Αγγελική Μιχ. Παπαδοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ