ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Τριήμερο το "2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου" στην παραλία του Δρεπάνου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:53:00 μ.μ. | |
Πρόσκληση
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε το 2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου «Παραμυθένια Λόγια στο Ανάπλι», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, στην Παραλία του Δρεπάνου και στο Camping TRITON II .

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Θεατροδρόμιο Ναυπλίου με την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Θα διαρκέσει 3 ημέρες, ενώ θα περιλαμβάνει αφηγήσεις παραμυθιών, σεμινάριο για την τέχνη της αφήγησης, εργαστήρια, παιχνίδια και πρωινές δράσεις για παιδιά, μουσική και τραγούδι στην παραλία το βράδυ. Πάνω από 30 αφηγητές, εμψυχωτές μουσικοί, παιδαγωγοί και υποστηρικτές, σας καλωσορίζουν στον κόσμο του παραμυθιού και δημιουργούν μια μεγάλη γιορτή.

Το Φεστιβάλ στηρίζεται στην ιδέα μιας μεγάλης συνάντησης σε camping. Μένουμε μαζί σε ένα camping γεμάτο από παραμυθάδες και φίλους του παραμυθιού, που συναντώνται, γνωρίζονται καλύτερα, γνωρίζουν νέους αφηγητές και φίλους του παραμυθιού κι ακούνε παραμύθια. Μένοντας μαζί, ανταλλάσσουν γνώση, ιδέες και δίνουν χρόνο στη μεταξύ τους σύνδεση. Τα πρωινά υπάρχουν δημιουργικές δράσεις και ελεύθερο παιχνίδι για τα παιδιά, διήμερο εργαστήριο παραμυθιού για τους ενήλικες, και για όλους βουτιές στη θάλασσα. Το απόγευμα συγκεντρωνόμαστε για παραμύθια για όλες τις ηλικίες, και αργά το βράδυ, όταν όλες οι δράσεις κοπάσουν, πάμε κοντά στη θάλασσα με τραγούδι και ιστορίες «Χωρίς Κανένα Πρόγραμμα». Το κύριο κίνητρο αυτού του Φεστιβάλ είναι να ακουστούν τα παραμύθια.
Την οργανωτική επιτροπή αποτελούν μέλη και φίλοι του Θεατροδρομίου από το Ναύπλιο, και την Αθήνα. Αρωγοί στην διοργάνωση είναι φορείς της πόλης του Ναυπλίου και φίλοι του παραμυθιού.

***Η είσοδος στις αφηγήσεις γίνεται με βραχιολάκια συνεισφοράς: 15 €/άτομο για όλες τις ημέρες, 10€/ άτομο για κάθε μέρα. Για οικογένειες με παραπάνω από ένα παιδί για όλες τις μέρες, θα γίνεται χρέωση μόνο για ένα παιδί. Για κάθε δωρεάν είσοδο παιδιού το βραχιολάκι θα δίνεται στην είσοδο του Φεστιβάλ.

Η οργανωτική επιτροπή
Aφηγητές
Σοφία Ασλανίδου, Ταμίας ΔΣ
Δημήτρης Δίπλας, Γραμματέας ΔΣ
Ανδρέας Μανούχος, Μέλος
Μαρία Μπακάλη, Μέλος
Νάγια Οικονομοπούλου, Φίλη

Οι υποστηρικτές
Γιάννης Γιατράκος, Μέλος ΔΣ
Ματίνα Γκόγκα, Πρόεδρος
Αιμιλία Κομνηνού, Φίλη
Βάλια Ρεντούλη, Μέλος
Δέσποινα Φλεβάρη, Αντιπρόεδρος

Πληροφορίες : www.nafplionstoryfest.blogspot.com
και στο Facebook: https://www.facebook.com/nafplion.fest.3
Επικοινωνία και προκρατήσεις θέσεων στο email: nafplionstorytellingfestival@gmail.com

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ