ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Πρωτάθλημα Ν.Ελλάδος: Ένα χάλκινο και 7 πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές από το Dojang Argos Taekwondo Club

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. | |
Με ένα χάλκινο μεταλλιο από την πιο έμπειρη διαγωνιζόμενη, Γκιουζέλη Μαρία επέστρεψε η αποστολή του Dojang Argos Taekwondo Club, από το 2ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ν.Ελλάδος που διεξάγεται αυτό το τριήμερο στη Χαλκίδα. 

Εκτός της Γκιουζέλη, όλοι οι υπόλοιποι αθλητές μας έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση σε επίσημο πρωτάθλημα καταφέρνοντας αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις, χωρίς όμως να κατακτήσουν κάποια διάκριση, καθώς τα λάθη εμπειρίας μας κόστισαν.
Το ντεμπούτο τους έκαναν οι αθλητές: Μαυρόγιαννη Κατερίνα (συν ενα διεθνές τουρνουά), Βαλκάνου Ασημίνα, Καζάκη Έλια, Μαλτέζος Αργύρης, Κατζένης Κωνσταντίνος, Μαρλαγκούτσος Περικλής, και Σιώτος Τάσος. 

Ο προπονητής του συλλόγου Θάνος Μητσάκος δηλωσε: "Είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο τις επιδόσεις των μικρων αθλητών, αναλογιζόμενος την έλλειψη εμπειρίας των παιδιών. Ίσως να μπορούσαμε να κατακτήσουμε και κάποιες διακρίσεις, όμως το σημαντικότερο όλων είναι οι παραστάσεις που αποκομίσαμε. 
Κάναμε το πρώτο μας βήμα, πήραμε το βάπτισμα του πυρός και μέσα από τα λάθη μας και στοχευμένη δουλειά θα βελτιωθούμε σταδιακά και θα μπούμε σε αγωνιστική τροχιά." Το Δ.Σ και ο προπονητής συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους και όπως πάντα εκφράζουν ένα τεράστιο ευχαριστώ στις οικογένειές τους που στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο. Συνεχίζουμε...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ