ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» στο "8ο Νικαιώτικο Φεστιβάλ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. | |
Χορωδοί
Ξεχωριστοί άνθρωποι, ξεχωριστές χορωδίες, φωνές και εικόνες.

Μια όμορφη χορωδιακή βραδιά, συντροφιά με αγαπημένους μαέστρους και χορωδούς που η συνεργασία μας ξεκινά από πολύ μακριά, ζήσαμε σαν χορωδία το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2024 στο Δημαρχείο Νίκαιας, στην Αθήνα.

Η Παιδική Χορωδία ConAnima, οι χορωδίες Ανθούσας, Ψαχνών Εύβοιας, Μουσικού Ομίλου Νίκαιας, «Τελέσιλλα» Άργους, Επιδαύρου και ΧΑΝ Νίκαιας ξεδίπλωσαν τα φωνητικά τους ταλέντα σε ένα ρεπερτόριο τραγουδιών που κάλυψε τα μουσικά ακούσματα όλων μας.
Μετρώ τα κύματα, Υπομονή, Ήσουν ωραία, Η πρώτη αγάπη, Δίψασα στην πόρτα σου για αγάπη, Τα λόγια και τα χρόνια, Νύχτα μαγικιά, ήταν μερικά από τα τραγούδια που ακούστηκαν και το θερμό χειροκρότημα ήταν επιβράβευση για όλους μας.

Ακολούθησε δεξίωση με όλους τους χορωδούς σε ένα γλέντι με ζωντανή μουσική που κράτησε ως αργά. Δώσαμε όλοι μας την υπόσχεση και για άλλες τέτοιες συνεργασίες και στιγμές που φέρνουν κοντά ανθρώπους και μουσικές και γίνονται κρίκοι φιλίας μεταξύ μας.
Η χορωδία μας είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στην μουσική βραδιά «Κάθε τραγούδι...μια ιστορία...», με την Παιδική-Νεανική και Μεικτή χορωδία του συλλόγου μας το Σάββατο 29 Ιουνίου2024 στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος με τη συνεργασία του Δήμου Άργους Μυκηνών. Σας περιμένουμε όλους για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και τραγούδι.....

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ