V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: "Δυνατή Νέα Δημοκρατία, Δυνατή Ελλάδα στην Ευρώπη"

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Της Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου
Πολιτευτή ΝΔ Αργολίδας
Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω

Σε λιγότερες από 48 ώρες οι κάλπες των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου θα ανοίξουν. Για όποιον ή όποια συνεχίζει να αναρωτιέται αν το εκλογικό αποτέλεσμα αυτών επηρεάζει τις ζωές μας η απάντηση είναι σαφής. Ναι τις επηρεάζει, άμεσα και έμμεσα. Ναι το διακύβευμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι σημαντικό και έχει άμεσο αντίκτυπο στις ζωές μας.

Στα ευρωπαϊκά όργανα λαμβάνονται σημαντικότατες αποφάσεις που αφορούν τη χώρα μας αλλά και εμάς τους ίδιους, τη καθημερινότητά μας αλλά και το μέλλον μας. Εάν θέλουμε να ακουγόμαστε και να συνδιαμορφώνουμε αυτές τις αποφάσεις θα πρέπει να προσέλθουμε στις προσεχείς κάλπες και να επιλέξουμε σωστά. Να επιλέξουμε τη παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, με ορατά τα τεράστια οφέλη για τη χώρα μας, και με συνέπεια και πρόγραμμα τη φέρνει όλο και πιο κοντά σε αυτή. Τη παράταξη που με ρεαλισμό, σύνεση και γνώση έχει καταφέρει να ακούγεται η φωνή της Ελλάδας και να υπολογίζεται σε ολόκληρη την οικουμένη .

Η Νέα Δημοκρατία,το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κεντροδεξιό κόμμα, εκφράζει την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας και εγγυάται τη διεκδίκηση των εθνικών μας συμφερόντων στη μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένεια. Με την ψήφο μας την προσεχή Κυριακή στη Νέα Δημοκρατία αποφασίζουμε για μια δυνατή Ελλάδα στην Ευρώπη και στέλνουμε μήνυμα σταθερότητας και προοπτικής για τη Χώρα μας.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ