ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ναύπλιο: Εγκρίθηκαν οι όροι του τοκοχρεωλυτικού δανείου - Ποιοι καταψήφισαν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:57:00 μ.μ. | |
Χρήματα
Στο Ναύπλιο την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024  το Δημ. Συμβούλιο συνήλθε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση δια ζώσης στο χώρο συνεδριάσεων του Δημαρχείου και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη για την αποδοχή των όρων για τη λήψη τοκοχρεωλυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού οικ.έτους 2024.

Μειοψηφούντων των Δημ.Συμβούλων κ.κ :Δημητρίου Κωστούρου, Γεωργίου Καχριμάνη, Δημητρίου Παπαδημόπουλου και Δημητρίου Αγγέλαινα , οι οποίοι καταψήφισαν, το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχεται όλους τους όρους που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην 3852/9/30-5-2024 συνεδρίασή του, για τη χορήγηση δανείου προς χρηματοδότηση χρεών του Δήμου Ναυπλιέων Ν.Αργολίδας , που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2024, συνολικού ποσού 7.943.608,17

Δείτε παρακάτω το πρακτικό της συνεδρίασης, τι ανέφεραν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φραγκιουδάκης, οι επικεφαλής των παρατάξεων και τι αναφέρει η απόφαση:


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ