ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Ξεκίνησε η εγκατάσταση των Ηλεκτρικών Ποδηλάτων στο Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 μ.μ. | |
Ηλεκτρικά ποδήλατα
Όπως είχαμε κάνει γνωστό ο Δήμος Ναυπλιέων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παρέδιδε προς χρήση στους κατοίκους αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες 36 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης καθώς και 2 ηλεκτρικά ποδήλατα ΑμεΑ.

Ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 318.000,00€, με απόφαση ένταξης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Υπουργείου Ανάπτυξης με Αρ. Πρωτ: 5074/16-05-2022 

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που σχεδιάστηκε από την απελθούσα Δημοτική Αρχή με στόχο την προώθηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου οικονομικής και οικολογικής μετακίνησης, που θα συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στη βελτίωση της υγείας των συμπολιτών μας.
Συνέπεια έργων και πράξεων λοιπόν. Καταφέραμε μέσα στην τετραετία 2019-2023 να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτικούς πόρους για μεγάλα έργα στο Δήμο Ναυπλιέων.
 
ΥΓ: Ούτε ένα δελτίο τύπου ! Ούτε μία αναφορά ! από τη δημοτική αρχή που να ενημερώνει! Ούτε καν για τις οφειλές τρίτων προς το Δήμο. Μη στεναχωριέσθε θα το κάνουμε εμείς. Θα ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια τι παραδώσαμε!

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ