ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Πρόεδρος ΟΕΒΕ Άργους Θοδωρής Γαβρίλος: Οι ευρωεκλογές είναι το διακύβευμα για το μέλλον των αυτοαπασχολούμενων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | |
Φώτης Δαμούλος
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ο.Ε.Β.Ε. Άργους ενόψει των ευρωεκλογών και σε συνέχεια των συναντήσεων της με εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποίησε Διοικητικό Συμβούλιο και ενημερωτική συνάντηση με τους αντιπροσώπους των επαγγελματικών κλάδων του Νομού που την απαρτίζουν.


Ο Πρόεδρος κ. Θοδωρής Γαβρίλος ανέλυσε τα νέα δεδομένα και τα αποτελέσματα των συναντήσεων, αναφέρθηκε στο προγραμματισμό Δράσεων της Ομοσπονδίας για το 2024-2025 και δήλωσε την ικανοποίησή του για την αναβάθμιση του ρόλου της Ο.Ε.Β.Ε. Άργους σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.
Στη συνέχεια προχώρησε σε αναγνώριση, αξιολόγηση και ανασύνταξη δυνάμεων της Ομοσπονδίας, καθώς επανέλαβε τη προσήλωσή του στην ανάγκη της συ στράτευσης και της συλλογικότητας, αναλύοντας τις υφιστάμενες συνεργασίες με τη ΓΣΕΒΕΕ, το Επιμελητήριο Αργολίδας τους τοπικούς φορείς και το συντονισμό Δράσεων με τις υπόλοιπες ΟΕΒΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να θωρακιστούν οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι μπροστά σε ένα αβέβαιο μέλλον.
Ο Πρόεδρος κ. Θοδωρής Γαβρίλος με αφορμή της συναντήσεις που είχε με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές αναφέρθηκε στα δύσκολα Διακυβεύματα την επομένη των ευρωεκλογών για το Ευρωπαϊκό και Εθνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι και επιπρόσθετα έκανε κάποιες επισημάνσεις μέσα από τις οποίες καθίστανται σαφείς οι προτεραιότητες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και οι δράσεις των Ευρωβουλευτών, που πρέπει να αναπτύξουν με στόχο την ανταγωνιστικότητα των αυτοαπασχολούμενων των πολύ μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Αναφερόμενος ειδικότερα στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν το 94% της Εθνικής επιχειρηματικότητας και παρέχουν ένα ποσοστό άνω του 80% των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα τόνισε τη τεράστια χαμένη ευκαιρία αξιοποίησης του ταμείου ανάκαμψης, τη στοχοποίηση και τον αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την εφαρμογή του σχεδίου Πισσαρίδη, την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών χωρίς καμία ανταποδοτικότητα, το άδικο φορολογικό σύστημα, τη φτωχοποίηση και τον αποκλεισμό των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το χρηματοπιστωτικό σύστημα των τραπεζών, το ενεργειακό κόστος, οι ξένες επενδύσεις που εξελίχθηκαν σε επενδυτικά μονοπώλια και την αύξηση του πληθωρισμού απληστίας από τα ολιγοπώλια.

Οι Ευρωεκλογές τις 9 Ιουνίου 2024 είναι σημαντικές, η αποχή και η αδιαφορία δυστυχώς δεν είναι η λύση, προτρέπουμε όλους τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες να ψηφήσουν με σύνεση και ωριμότητα έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως στο Ευρωκοινοβούλιο γράφεται το μέλλον των παιδιών μας!

Εκ του Δ.Σ της ΟΕΒΕ Άργους


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ