ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Εκλέγεται ευρωβουλευτής ο Γιάννης Μανιάτης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Μανιάτης
Σύμφωνα με την τελική κατανομή των ποσοστών στο 100% της ενσωμάτωσης των ψήφων των Ευρωεκλογών η ΝΔ καταλαμβάνει 7 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 4 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 3 έδρες, η Ελληνική Λύση παίρνει 2 έδρες όσες και το ΚΚΕ, ενώ από μια έδρα παίρνουν Νίκη, Πλεύση Ελευθερίας και Φωνή Λογικής.

Για τη ΝΔ ο Γιώργος Αυτιάς αναδεικνύεται πρώτος σε σταυρούς ενώ ακολουθούν οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Φρέντη Μπελέρης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Τσιόδρας. Έκτος ευρωβουλής φαίνεται ότι μένουν οι νυν ευρωβουλευτές Στέλιος Κυμπουρόπουλος και Μαρία Σπυράκη, όπως και ο Πύρρος Δήμας.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκλέγονται οι Κώστας Αρβανίτης, Νικόλας Φαραντούρης, Νίκος Παππάς και Έλενα Κουντουρά. Εκτός μένουν η Σοφία Μπεκατώρου και ο Μάριος Αθανασίου.

Από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ φαίνεται ότι εκλέγονται οι Νίκος Παπανδρέου, Γιάννης Μανιάτης και Σάκης Αρναούτογλου. Δεν τα κατάφεραν οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Άννα Βερούλη.

Για την Ελληνική Λύση τις έδρες στην ευρωβουλή καταλαμβάνουν ο Φράγκος Φραγκούλης και η Αλεξανδράκη Γαλάτω.

Από το ΚΚΕ εκλέγονται ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

Από τη Νίκη εκλέγεται ο Νικόλαος Αναδιώτης

Από την Πλεύση Ελευθερίας η Μαρία Ζαχαρία. Εκτός ευρωπαϊκού κοινοβουλίου έμεινε ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας που κατέλαβε την 8η θέση.

Από την Φωνή Λογικής εκλέγεται η Αφροδίτη Λατινοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ