ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Άριστη εντυπώσεων η παρουσίαση των τμημάτων Σύγχρονης Μουσικής του Ελληνικού Ωδείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:43:00 π.μ. | |
Νεαροί μουσικοί
Ιδιαίτερα ρυθμική & άριστη εντυπώσεων η μουσική βραδιά που χάρισαν με τις ερμηνείες τους οι σπουδαστές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ κατά τη χθεσινή εκδήλωση - παρουσίαση των τμημάτων Σύγχρονης Μουσικής του Ωδείου που διεξήχθη στο cafe-bar " Salud " Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.

Η διευθύντρια του Ωδείου κα Μεταξία Γκότση ευχαρίστησε το Δήμο Αργους - Μυκηνών για την ευγενική υποστήριξη, τους σπουδαστές ππυ κόπιασαν ολη τη χρονιά,τους καθηγητές για την επιμονή και την υπομονή τους & τους γονείς των σπουδαστών που υποστηρίζουν την πορεία του Ωδείου .
Αρχικα ανέφερε:

"..Πόσο όμορφο είναι να παρακολουθείς τους σπουδαστές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ να προοδεύουν σε ολα τα τμήματά του,απο την κλασική ως και τη μοντέρνα με όχημα τη μουσική και να επιτυγχάνουν στον όμορφο κόσμο της Τέχνης!

Η μοντέρνα μουσική είναι πολύ σημαντική για τον απλούστατο λόγο ότι αποτελεί το πιο κοινό άκουσμα για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και ιδιαιτέρως του νεότερου ηλικιακά πληθυσμού.

Το Ωδείο μας,αναγνωρίζοντας αυτη τη πραγματικότητα ,αναλαμβάνει την ευθύνη να εκπαιδεύσει άρτια τούς σπουδαστές του στα δυο τμηματα του / ηλεκτρικής κιθάρας & drums - κρουστών.
Είναι δύο δυναμικά τμήματα που δινουν την ευκαιρία στους σπουδαστές μας να σπουδάσουν μουσική παρέχοντας παράλληλα - αναλόγως την ηλικία τους- τις δεξιότητες και την ικανότητα να κατανοήσουν τη βιομηχανία της μουσικής & κατ' επιλογή τους να εισαχθούν σ ' αυτή."

Κλείνοντας η διευθύντρια του Ωδείου παρουσίασε ονομαστικά όλους τους σπουδαστές των δυο τμηματων που συμμετείχαν στην εκδηλωση, ευχαρίστησε τους υπεύθυνους διδασκαλίας καθηγητές
κ.Γιωργο Ντοκο & κ.Αντωνη Μητρεντζο καθως και την επισης σπουδαστρια Ισμήνη - Νεκταρία Καρυωτη για την επιμέλεια της παρουσίασης , δίνοντας ραντεβού για νέα μουσικά ταξίδια τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τη νεα σχολική χρονιά.

Η Δντρια του
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ
ΜΕΤΑΞΙΑ ΓΚΟΤΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ