ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

"Μαϊστράκι": Τίτλοι τέλους για το εμβληματικό ταβερνάκι στον όρμο Βερβερόντας στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. | |
"Μαϊστράκι"
Γιά πάνω από 30 ίσως και περισσότερα χρόνια δεκάδες χιλιάδες ντόπιοι και ξένοι απόλαυσαν το γεύμα ή το δείπνο τους στην ταβέρνα του μπάρμπα Πέτρου , το εμβληματικό ‘’ ΜΑΪΣΤΡΑΚΙ’’ , δίπλα στα κρυστάλλινα νερά της Βερβερόντας. 

Μια επιλογή για τους επισκέπτες και μιά λύση για τους λίγους είναι αλήθεια μόνιμους κατοίκους αλλά και παραθεριστές της περιοχής.Μάλιστα μετά την αναστολή λειτουργίας του γειτονικού ΄΄ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ’’ , το ΜΑΪΣΤΡΑΚΙ παρέμενε το μοναδικό εν λειτουργία κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή. 
 Ενας πόλος έλξης με τα πανεμορφα ηλιοβασιλέματα ( για κάποιους εφαμιλλα ή και ομορφότερα της καλδέρας) αλλά και πολλών ιστιοπλόων που μαγεύονταν από την ομορφιά του όρμου .

Μάλιστα ο Πέτρος ήταν αυτός που μέχρι πρόσφατα ‘’φρόντιζε’’ το επίσης γειτονικό ‘’εμβληματικό’’ εκκλησάκι της Παναγίτσας που παραμένει κλειστό τα 3 τελευταία χρόνια, έχοντας τις δικές του περιπέτειες.

Μαθαίνουμε ότι το κτίριο όπου βρίσκεται το ΜΑΪΣΤΡΑΚΙ έχει νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος σχεδιάζει α το μετατρέψει σε Air BnB. Aναρωτιέμαι άν αυτή η εξέλιξη είναι προς όφελος της περιοχής ...

Γιάννης Ξυναριανός- Ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ Ε.Α

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ