V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Καιρός: Έρχονται μπουρίνια και ισχυρές καταιγίδες

Κακοκαιρία
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες. Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Μετά την ζέστη έρχεται κακοκαιρία καθώς τις επόμενες ώρες ο καιρός αλλάζει απότομα με έντονα καιρικά φαινόμενα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Προς τη βόρεια Ελλάδα, μεσημέρι και απόγευμα θα δεχτούν τα μπουρίνια, τις πολύ ισχυρές καταιγίδες που μπορεί να συνοδεύονται από πολύ δυνατούς ανέμους, χαλαζοπτώσεις έντονους κεραυνούς και μεγάλο όγκο νερού.

Επομένως σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η προσοχή μας είναι στραμμένη στη Βόρεια Ελλάδα για τα φαινόμενα και λίγο πιο νότια καθώς θα ενισχυθεί ο άνεμος.

Μεγάλη προσοχή στους ανέμους που θα επικρατήσουν τις αμέσως επόμενες ώρες καθώς λόγω της ξηρής επιφάνειας υπάρχει μεγάλος κίνδυνος δημιουργίας αλλά και εξάπλωσης πυρκαγιάς.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Σάββατο και Κυριακή το κυριότερο χαρακτηριστικό είναι οι φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες, ένα βοριαδάκι σιγά σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί και από την επόμενη εβδομάδα πάμε σε μία αστάθεια, στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα με τον υδράργυρο κοντά στους 34 με 36 βαθμούς.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15-06-2024


Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και στο ανατολικό νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει περαιτέρω πτώση και θα επανέλθει πρόσκαιρα σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 29 με 31 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16-06-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν λίγες βροχές ή όμβροι στα βορειοανατολικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς και κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς και τοπικά στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ