ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

"Ολυμπιακοί Αγώνες" το θέμα της καλοκαιρινής γιορτής του Νηπιαγωγείου Δρεπάνου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |
Μικροί μαθητές
Όλοι μαζί εκπαιδευτικοί μαθητές κι γονείς του Νηπιαγωγείο Δρεπάνου αποχαιρετήσαμε τη φετινή σχολική χρονιά με θετική ενεργεία, δυνατές συγκινήσεις, ατελείωτη χαρά και αμέτρητες αγκαλιές κι χαμόγελα!!
Θέμα της καλοκαιρινής μας γιορτής "Ολυμπιακοί Αγώνες".
Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, συγκίνησαν και εντυπωσίασαν γονείς φίλους κι συγγενείς που ήρθαν για να τα παρακολουθήσουν.
Σημαντική στιγμή της γιορτής μας η παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή χειροσφαίρισης Γιώργου Ζαραβίνα, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και μας τίμησε με την παρουσία του μιλώντας στους μαθητές μας για την αξία του αθλητισμού, στην ολόπλευρη ανάπτυξη κι ενδυνάμωση της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου.
Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τις συναδέλφους μου, Βούλα Αγγελακοπούλου Δώρα Καλοκαιρινού και Σούλα Μελιγκώνη για τη συνεργασία κι το υπέροχο κλίμα που επικράτησε στο σχολείο μας όλη τη χρονιά, πόσο μάλιστα, στη καλοκαιρινή μας γιορτή!! Το Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δρεπάνου την πρόεδρο του Συλλόγου Δημητρα Μιλη και την δική μας μητέρα και μέλος αυτού Ασκληπία Μερμπακίτη για την υποστήριξη τους κι την συνδρομή τους σε όλες τις ανάγκες μας, τόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς όσο κι για την υλοποίηση αυτής της γιορτής, μιας κι πρόσφεραν τα μετάλλια των μαθητών, την ηχητική κάλυψη, αλλά και το πλέον καθιερωμένο δενδρύλλιο ελιάς σε κάθε μαθητή που αποφοιτά από το Νηπιαγωγείο μας.
Τις θερμότερες ευχαριστίες μας στον αντιδήμαρχο κι εκπρόσωπο του Δήμου Ναυπλιέων Stavros Gavrilos που μας τίμησε με την παρουσία του, αλλά κυρίως για το ουσιαστικό ενδιαφέρον που δείχνει για τα ζητήματα του σχολείο μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πατέρα μαθητή μας και προπονητή της τοπικής παιδικής ομάδες χειροσφαίρισης "ΠΟΛΥΝΊΚΗΣ" Νίκο Ρουμελιώτη για τη βοήθεια του στην υλοποίηση αυτής της γιορτής!! Όπως επίσης κι σε μια ακομη μητέρα την Eirini Efstathiou κι το βιβλιοπωλείο Fairydust Vivliopolio που πάντα καταφέρνει να υλοποιήσει τις σκέψεις μας.
Σημαντική ήταν η βοήθεια των φίλων μας Katerina Banagi και Βίκυ Καλογεροπούλου, τις ευχαριστούμε πολύ για τη θετική τους διάθεση να συνδράμουν στη γιορτή μας.
Τέλος να ευχαριστήσω την επιχείρηση Δεδεβέσης Εκτυπώσεις - Κατασκευές για τη συνεργασία μας μιας κι "έντυσε" κυριολεκτικά κι μεταφορικά τη γιορτή μας!!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

Με εκτίμηση
ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δρεπάνου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ