ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Στην ομιλία του Πρωθυπουργού για τις ευρωεκλογές ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:23:00 μ.μ. |
Γιάννης Μαλτέζος
Έννοιες απόλυτα συνυφασμένες πλέον η Αυτοδιοίκηση και η Ευρώπη, σ ένα τοπίο και ένα μοντέλο διοίκησης που αλλάζει και επιβάλλει συγχρονισμό, ταύτιση και εναρμόνιση. Η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μην βαδίζει στα χνάρια της Ευρώπης, οι αυτοδιοικητικοί δεν έχουν την επιλογή να μην κινηθούν ευρωπαικά.

Εν όψει και της κρίσιμης κάλπης των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, η Νέα Δημοκρατία πραγματοποίησε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Πεδίον Του Άρεως, στέλνοντας αυτό ακριβώς το μήνυμα. Οι δήμοι και οι περιφέρειες δεν είναι «κομμάτι» της ελληνικής γης, δεν είναι μέρος ενός εγχώριου μοντέλου διοίκησης αλλά μέρος ευρωπαικό, και προς τούτο επιβάλλεται το πρόγραμμα, η στόχευση, η δράση να είναι ανάλογες.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος δεν απουσίαζε από αυτήν την βραδιά με ευρωπαικό προσανατολισμό.

Άλλωστε το προηγούμενο διάστημα με την στάση του έχει δείξει την βαρύτητα που και ο ίδιος δίνει σε αυτές τις εκλογές, στην βαρύτητά τους για τους πολίτες. Υποδέχεται σχεδόν καθημερινά, όταν αρκετοί δήμαρχοι το αποφεύγουν, υποψηφίους ευρωβουλευτές και συζητά μαζί τους την ουσία της ισχυρής παρουσίας της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Γνωρίζει καλά ο Γιάννης Μαλτέζος πως ένας δήμος που επιδιώκει πρωταγωνιστικό ρόλο και υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων δεν μπορεί να μην αποτελεί μέρος, συνομιλητή, εταίρο των ευρωπαικών συναντήσεων, των ευρωπαικών διαλόγων.

«Αυτοδιοικητική Συνάντηση χθες το Βράδυ στην Αθήνα με Ευρωπαϊκές αναφορές» έγραψε ο δήμαρχος στο προφίλ του στο facebook και συνόδευσε την ανάρτηση με μια σειρά φωτογραφιών απο τις συναντήσεις και συναντήσεις που είχε στο περιθώριο της ομιλίας του Πρωθυπουργού.

Ο δήμος Άργους – Μυκηνών είναι ένας τόπος που έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία, αναφέρθηκε εκτενώς και στην επίσκεψη του πρωθυπουργού για 1η φορά στο Άργος προ ολίγων ημερών ,ιδιαίτερη υπήρξε η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο Γιάννη Μαλτέζο. Μπορεί όμως με τους σωστούς ανθρώπους, τους ορθούς χειρισμούς και έναν σύγχρονο ευρωπαικό προσανατολισμό να «ρίξει» τα στενά του όρια και να διαδραματίσει σημαντικότατο ρόλο και στην διαμόρφωση του μέλλοντος. Κι αυτό πράττει με κάθε τρόπο ο Δήμαρχος Μαλτέζος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ