V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Χρήματα από την Περιφέρεια στην Π.Ε. Αργολίδας για καθαρισμούς ρεμάτων

Χωματουργικά μηχανήματα
Συνεδρίασε, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Αρχικά, να σημειώσω πως πήραμε σημαντικές αποφάσεις για έργα που πρέπει να εκτελεστούν άμεσα ώστε να μην χαθούν οι προγραμματισμένες προθεσμίες.

 Σχετικά με τα θέματα ημερήσιας διάταξης στέκομαι σε δύο διαγωνισμούς έργων. Ο ένας είχε να κάνει με την συντήρηση κοίτης και τον καθαρισμό ρεμάτων στην ΠΕ Αργολίδας και ο δεύτερος με το «Γεύμα Αγάπης» στην Κόρινθο, ενώ έχουμε πλέον οριστικό ανάδοχο στα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής στη Μονεμβασιά».

Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκαν τα έργα:

-Έγκριση διακήρυξης Ανοιχτής Διαδικασίας μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. και λοιπών τευχών για τη σύναψη Δημόσιας σύμβασης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2024»,Π/Υ : 250.000,00 €.

-Έγκριση όρων ανοικτού, ηλεκτρονικού, άνω των ορίων διαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ» ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ».

-Έγκριση του 2ου Πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης Της Επιτροπής Διαγωνισμού του Έργου : «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΒΑΣΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ», προϋπολογισμός 191.000,00 €.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ