ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στο Λύκειο Ελληνίδων Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. | |
Λύκειο Ελληνίδων Άργους
Σύμφωνα με το άρθρο 81 του Καταστατικού του Σωματείου προσκαλούνται τα τακτικά μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους σε Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 ώρα 17:00π.μ. στα γραφεία του Λυκείου στην οδό Δαναού 16, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


1) Εκλογή προέδρου και γραμματέων της Γενικής Συνέλευσης

2) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

3) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής

Παρακαλούνται θερμά τα τακτικά μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την προσέλευσή τους προκειμένου να επιτευχθεί η υπό του καταστατικού προβλεπόμενη απαρτία (Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακά ενήμερα μέλη. Γι’ αυτό το λόγο παρακαλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις σχετικές οικονομικές τους εκκρεμότητες έως και την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την αντίστοιχη ημέρα της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή τηνΤετάρτη 3 Ιουλίου 2024 στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα.

. Όσα μέλη ταμειακώς ενήμερα επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την γραμματεία από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024. Απαραίτητο επισυναπτόμενο βιογραφικό.

Η Πρόεδρος,
Ευτυχία Δημοπούλου –Κώρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ