ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Καταγγελία της ΚΝΕ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:35:00 μ.μ. | |
Κομουνιστική Νεολαία
Η Τ.Ο. Αργολίδας της ΚΝΕ καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκαν το απόγευμα της 26ης Ιουνίου μέλη και φίλοι της οργάνωσης από ομάδα φασιστοειδών, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ν. Κίου, κατά τη διάρκεια τουρνουά μπάσκετ που είχε διοργανωθεί για την παγκόσμια μέρα ενάντια στα ναρκωτικά.

Τα μέλη της ΚΝΕ μαζί με δεκάδες παιδιά βρίσκονταν στο χώρο, παίζοντας μπάσκετ, συζητώντας για την θέση της ΚΝΕ ενάντια στα ναρκωτικά και γράφοντας ανάλογα συνθήματα. Ομάδα νεαρών που πλησίασε στον χώρο, τους επιτέθηκε φραστικά λέγοντας χαρακτηριστικά «αν ήταν έξω ο Κασιδιάρης δε θα ήσασταν εδώ τώρα»και απειλώντας τους ότι θα τους πετύχουν στο δρόμο!

Καλούμε την νεολαία και τον λαό της περιοχής σε επαγρύπνηση!

Τους καλούμε να σκεφτούν και να δουν, ποιούς τελικά βάζουν στο στόχαστρο οι φασίστες! Όχι το σύστημα και τις κυβερνήσεις τους που με την πολιτική τους τσακίζουν τα δικαιώματα των νέων, τους οδηγούν σε απογοήτευση και αδιέξοδα και εν τέλει τους σπρώχνουν στον βούρκο των ναρκωτικών!

Επιτίθενται στους κομμουνιστές, στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ!Επειδή οι φασίστες είναι παιδιά της σαπίλας αυτού του συστήματος, τους ενοχλεί που το Κόμμα μας και η ΚΝΕ διαρκώς παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις να αναδείξουν ότι υπάρχει διέξοδος από το ανθρωποφάγο σύστημα που ζούμε σήμερα. Τους ενοχλεί που μιλάμε για μια άλλη κοινωνία, που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, όπου την εξουσία θα έχει η εργατική τάξη, ο λαός και όχι τα αφεντικά τους, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες, που η νεολαία θα ζει πραγματικά ελεύθερη από κάθε μορφή καταπίεσης και καταστολής, όπως είναι τα ναρκωτικά για το μυαλό και την σκέψη των νέων. Γιατί οι φασίστες είναι «γέννημα» των εκμεταλλευτών, τα μαντρόσκυλα τους, που θα σπείρουν το δηλητήριο τους με κάθε ευκαιρία. Είναι τόσο το μένος τους ενάντια στους κομμουνιστές, πουαργότερα επέστρεψαν στο χώρο και έσβησαν τα σφυροδρέπανα και την υπογραφή της ΚΝΕ από τα συνθήματα.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα μας φοβίσουν με τέτοιες ενέργειες, τους ενοχλεί η δράση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μπροστά στα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων, του λαού και των μαθητών της περιοχής.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ, είναι αποδεδειγμένο δεν πιάνουν απειλές. Συνεχίζουμε!

Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας. Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ