ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Με ένα "Ονειρικό ταξίδι στο κόσμο" η καλοκαιρινή γιορτή του ΕΝΕΕΓΥΛ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. | |
Μαθητές
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή του ΕΝΕΕΓΥΛ Αργολίδας μας, με τίτλο "Ονειρικό ταξίδι στο κόσμο". 
Η εκδήλωση ήταν γεμάτη συγκίνηση και χαρά, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους αξέχαστες στιγμές. Οι μαθητές παρουσίασαν ένα υπέροχο μουσικοκινητικό δρώμενο, αποκαλύπτοντας το ταλέντο και την αφοσίωσή τους. Η χορωδία τραγούδησε όμορφα τραγούδια που γέμισαν την ατμόσφαιρα με μελωδίες και συναισθήματα.
Επιπλέον, παρουσιάστηκαν όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι αξιομνημόνευτες στιγμές της σχολικής χρονιάς, φέρνοντας στο προσκήνιο τις προσπάθειες και τις επιτυχίες από τη συνεργασία μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε mini συναυλία από τον κύριο Ανδριανό Άγγελο, ο οποίος τραγούδησε αφιλοκερδώς, προσφέροντας μια ακόμη μαγευτική νότα στην εκδήλωση. Η γιορτή αποτέλεσε μια ευκαιρία για όλους να αναλογιστούν τις ωραίες στιγμές που πέρασαν και να ανυπομονούν για το μέλλον.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή αυτής της γιορτής και ιδιαίτερα στην ομάδα των νέων εκπαιδευτικών, την κα Τριανταφύλλου, την κα Σαμπάνη και την κα Κακοκέφαλου, καθώς και σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 
Χάρη στη στήριξη και τη συμμετοχή σας, η γιορτή μας ήταν πραγματικά μαγευτική και επιτυχημένη. Ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι και ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά τη νέα σχολική χρονιά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ