ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Σε επιτροπή της Π.Ο.Α.Σ.Α. ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 π.μ. | |
Μιχάλης Μαντάς
Στο 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στα Καμένα Βούρλα την 29 και 30 Μαΐου 2024 συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τους Αποστράτους όπου στην συνέχεια αφού καταγραφούν από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. θα σας γίνουν γνωστά για την ενημέρωσή σας.

Επίσης έγιναν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Προέδρου, Μελών στο Δ.Σ. και στην Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ για πρώτη φορά στην Ιστορία του Σ.Α.Σ.Α. Αργολίδας διεκδίκησε μία θέση στο Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. πλην όμως δεν συγκέντρωσε τον ικανό αριθμό ψήφων ώστε να είναι στο Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α.

Στις 31-5-2024 το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο όπου συγκροτήθηκε σε σώμα μετά από Πρόταση του Προέδρου και με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του Δ.Σ. ΟΡΙΣΕ τον κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ στην Επιτροπή περιηγήσεων -εκδρομών και λοιπών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η επιτροπή θα έχει ως αντικείμενο θέματα ψυχαγωγίας, σχεδιασμού και πραγματοποίησης εκδρομών και λοιπών πολιτιστικών εκδηλώσεων με Αριθμ Πρωτ: 8523/7-6-2024 ΄Έγγραφο της Π.Ο.Α.Σ.Α.


Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΜΠΕΤΑΣ Δημήτριος εκτιμώντας την διαχρονική του Εργασία και Προσφορά στον Σύνδεσμο, την Εμπειρία του στις πολλαπλές και ποικίλες Εκδρομές – Ταξίδια του εμπιστεύτηκε ώστε δημιουργήσει την υποδομή και στην Ομοσπονδία για κάτι ανάλογο προκειμένου πραγματοποιούνται Εκδρομές – Ταξίδια και ως Π.Ο.Α.Σ.Α.

Ο κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ευχαρίστησε Δημόσια τον Νέο Πρόεδρο κ. ΜΠΕΤΑ Δημήτριο της Π.Ο.Α.Σ.Α. όπου τον πρότεινε στην θέση αυτή της Επιτροπής μέσω της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ αλλά και όλο το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο που ΟΜΟΦΩΝΑ ενέκρινε την Πρόταση του Προέδρου και θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου φθάσει την Ομοσπονδία Π.Ο.Α.Σ.Α. στο επίπεδο που βρίσκεται ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στο αντικείμενο που του ορίσθηκε.

Με την Επιτροπή αυτή δύναται να ανοιχθεί μία μεγάλη δραστηριότητα που σκοπό θα έχει την συνεργασία με όλους τους Νομούς από πλευράς ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ώστε οι Εκδρομές και τα Ταξίδια εκτός από αναψυχής να είναι επιμορφωτικά.

Ακόμη όταν ένας Σύνδεσμος πραγματοποιεί Εκδρομές – Ταξίδια στα διάφορα μέρη της Ελλάδος ή στο Εξωτερικό να γίνεται ενημέρωση στους συναδέλφους των Δ.Σ. των Νομών για την ανάλογη εξυπηρέτηση κάτι το ίδιο και στο Εξωτερικό όσο αυτό είναι εφικτό σε συνεργασία με την ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.

Με την κίνηση αυτή αναγνωρίζεται και ο Σύνδεσμός μας στα μάτια όλων των Συναδέλφων ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ όπου τον έχουν κατατάξει μέσα στους πρώτους πέντε (5) και εάν όχι σίγουρα μέσα στους δέκα ( 10 ).

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. όπως μας είπαν περιμένουν πολλά από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Α.Σ.Α. Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας του εύχεται ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στα Νέα Πρόσθετα καθήκοντα που δ ι κ α ί ω ς του ανατέθηκαν.-

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 
Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ 

Ο Γεν. Γραμματέας
 Αντώνιος ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ