ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Εκπαίδευση εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Άργους - Ναυπλίου στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. | |
Ε.Ε.Σ.
Στο πλαίσιο του προγράμματος για την Ψυχική Υγεία «EU4 Health, provision of quality and time lypsychological first aid to people affectd by Ukraine crisis in impacted countries » εθελοντές του Ε.Ε.Σ Άργους και εργαζόμενοι του ΕΕΣ Άργους και Ναυπλίου , συμμετείχαν στη διήμερη εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας.

Οι Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο καθώς η αναγκαιότητά τους είναι πλέον διεθνώς αναγνωρισμένη, για τον κάθε πολίτη .
Το πρόγραμμα 8 ωρών πραγματοποιήθηκε από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές εκπαιδευτών στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας κα Χρυσάνθη Μπάμπαλη και κα Μαρία Σταματοπούλου και περιελάβανε:

-Βασικές Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας.

-Βασικές Πρώτες Βοήθειες Αυτοφροντίδας, με σκοπό τη σωστή προσέγγιση , την ανακούφιση ατόμων σε κρίση και την ενδυνάμωση της Ψυχικής ανθεκτικότητας.
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους ευχαριστεί θερμά το Δήμο Άργους-Μυκηνών για την παραχώρηση της αίθουσας Τέχνης και Πολιτισμού «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»και το Royal Catering για την ευγενική χορηγία του, για τις ανάγκες κάλυψης του εκπαιδευτικού διήμερου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ