V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Εκπαίδευση εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Άργους - Ναυπλίου στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας

Ε.Ε.Σ.
Στο πλαίσιο του προγράμματος για την Ψυχική Υγεία «EU4 Health, provision of quality and time lypsychological first aid to people affectd by Ukraine crisis in impacted countries » εθελοντές του Ε.Ε.Σ Άργους και εργαζόμενοι του ΕΕΣ Άργους και Ναυπλίου , συμμετείχαν στη διήμερη εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας.

Οι Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο καθώς η αναγκαιότητά τους είναι πλέον διεθνώς αναγνωρισμένη, για τον κάθε πολίτη .
Το πρόγραμμα 8 ωρών πραγματοποιήθηκε από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές εκπαιδευτών στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας κα Χρυσάνθη Μπάμπαλη και κα Μαρία Σταματοπούλου και περιελάβανε:

-Βασικές Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας.

-Βασικές Πρώτες Βοήθειες Αυτοφροντίδας, με σκοπό τη σωστή προσέγγιση , την ανακούφιση ατόμων σε κρίση και την ενδυνάμωση της Ψυχικής ανθεκτικότητας.
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους ευχαριστεί θερμά το Δήμο Άργους-Μυκηνών για την παραχώρηση της αίθουσας Τέχνης και Πολιτισμού «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»και το Royal Catering για την ευγενική χορηγία του, για τις ανάγκες κάλυψης του εκπαιδευτικού διήμερου.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ