ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας: Αποχαιρετισμός στην εξαίρετη συνάδελφο Μαρία Βάκου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. | |
Πένθος
Ο Διευθυντής και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, με μεγάλη οδύνη αποχαιρετούμε την εξαιρετική συνάδελφο Μαρία Βάκου – Σταυροπούλου, που έφυγε από κοντά μας, χτες 27 Ιουνίου 2024, μετά από σύντομη σχετικά μάχη με την επάρατη νόσο.

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Νομού μας και ιδιαίτερα ο κλάδος των δασκάλων γίνονται φτωχότεροι, γιατί η Μαρία ήταν εν ενεργεία μάχιμη συνάδελφος και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Δαλαμανάρας. 

Θα τη θυμόμαστε όλοι για την ευγένειά της, το χαμόγελό της, την προσήνεια και τη δοτικότητά της και κυρίως για τη μεθοδικότητα, τη μεταδοτικότητα και την επιστημονική της επάρκεια. 

Μεγάλο το πλήγμα για τη σχολική κοινότητα της Δαλαμανάρας, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά. 

Τρισμέγιστο το πλήγμα για την οικογένειά της, τον επίσης εξαιρετικό σύζυγό της και συνάδελφό μας Ανδρέα Σταυρόπουλο, τα αγαπημένα της παιδιά και όλη την οικογένειά της, στους οποίους συμπαραστεκόμαστε νοερά αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ως Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, συμμετέχουμε στο πένθος της οικογένειας της Μαρίας, το αισθανόμαστε και ως δικό μας πένθος και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Ανδρέα, στα παιδιά της και σε όλη την οικογένειά της.

Η Μαρία ζει και θα ζει στη σκέψη μας και στην καρδιά μας και στη σκέψη και στην καρδιά όλων των παιδιών που έμαθαν γράμματα κοντά της, από την αρχή της σταδιοδρομίας της μέχρι σήμερα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ