V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Αργολίδα: Τραγικές εικόνες με νεκρά σκυλιά από φόλες σε περιοχή του Σκαφιδακίου

Θηροφύλακας
Έρευνα με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Γ. Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου μαζί με τον χειριστή ομοσπονδιακό θηροφύλακα Γιώργο Μαστοράκη σε περιοχή στο Σκαφιδάκι Άργους.
Το πρωί της Δευτέρας επικοινώνησε ο Γ.Γ. Άργους με την Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδίας Πελοποννήσου ενημερώνοντας για την ύπαρξη δηλητηριασμένων δολωμάτων στο κοινοτικό διαμέρισμα Σκαφιδακίου του Δήμου Άργους Μυκηνών

Μετά από εντολή του Αντιπροέδρου της Γ’ ΚΟΠ κ. Παναγιώτη Γραμματσούλια, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας Γιώργος Μαστοράκης μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Κρόιφ μετέβησαν στην περιοχή και αυτό που αντίκρυσε ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας ήταν τραγικό.

Μέσα σε ένα χωράφι υπήρχαν τέσσερα νεκρά σκυλιά δηλητηριασμένα από φόλες. Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος Κρόιφ μάλιστα βρήκε και υπολείμματα από τα δολώματα.

Ο Θηροφύλακας μαζί με τον σκύλο Κρόιφ έκαναν μια ενδελεχή έρευνα σε όλη την περιοχή και δεν βρήκαν άλλα δολώματα.

Η Ομοσπονδιακή θηροφυλακή της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου έχει αγοράσει δυο εκπαιδευμένα σκυλιά που βρίσκουν τα δηλητηριασμένα δολώματα με κύριο σκοπό την προστασία των άγριας πανίδας και όχι μόνο.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της αποτρόπαιας πράξης.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ