V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Αργολίδα: Έρχεται το "Fichti Art 2024" σε εγκαταλελειμμένους σιδηροδρομικούς σταθμούς των Μυκηνών, του Άργους και των Μύλων

Πρόσκληση
Το FichtiArt είναι ένα νέο φεστιβάλ με ελεύθερη συμμετοχή του κοινού, που ξεκίνησε το 2021 από μια ομάδα γαλλοελληνικών φίλων. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στην Ελλάδα, στην περιοχή της Αργολίδας, στους πρόποδες του ιστορικού χώρου των Μυκηνών, στα Φίχτια του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Για τέσσερις ημέρες του Ιουλίου, το Φεστιβάλ προσφέρει χώρο και χρόνο έκφρασης σε διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, καθώς και σε τοπικές και εθνικές δημιουργικές δυνάμεις.

Σε ένα ιστορικό και όμορφο περιβάλλον, οι διαφορετικές καλλιτεχνικές εκφράσεις θα αλληλεπιδράσουν και θα επικοινωνήσουν με τον τοπικό πληθυσμό, τους επισκέπτες και το κοινό.

Το Φεστιβάλ γίνεται τόπος έκφρασης για όλες τις καλλιτεχνικές μορφές: χορός, μουσική, ποίηση, λογοτεχνία, θέατρο, αρχιτεκτονική, ζωγραφική, γλυπτική...

Το φετινό φεστιβάλ θα μετατρέψει τους εγκαταλελειμμένους σιδηροδρομικούς σταθμούς των Μυκηνών, του Άργους και των Μύλων σε ζωντανούς πολιτιστικούς κόμβους. 

Για 4 μέρες τον Ιούλιο, τοπικοί και διεθνείς καλλιτέχνες θα μετατρέψουν αυτούς τους ιστορικούς χώρους σε σκηνές για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό, εκθέσεις φωτογραφίας και διαδραστικές εγκαταστάσεις.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!
Οι άνθρωποι πίσω από τη διοργάνωση του FichtiArt Festival.

Μία πολυεθνική ομάδα εθελοντών με σκοπό τη δημιουργία ενός χώρους έκφρασης τόσο για διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες όσο και για ντόπιους δημιουργούς. 

Η έμφαση στη βιώσιμη κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη, ο εναλλακτικός τουρισμός, η προστασία του περιβάλλοντος, οι δράσεις χωρίς αποκλεισμό των ευάλωτων κοινοτήτων και η προώθηση διεθνών πολιτιστικών εκδηλώσεων αποτελούν βασικούς στόχους της ομάδας. 

Ελάτε μαζί μας για μία ζωντανή γιορτή της τέχνης, του πολιτισμού και της κοινότητας!

Ελένη Τσετσέκου - Ιδρύτρια & Πρόεδρος του Fichti Art
Francesco Moretti - Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Tamires Marinheiro & Fanny Hoetz - Συντονίστριες
Νίκος Κοντός & Μπάμπης Αντωνιάδης - Συνεργάτες
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ